15. elokuuta 2014

Luovuta #5

Kouluun jälkeen tuli hilpaistua taas klinikalla käymään. Neljä päivää oon nyt tosiaan pistäny Puregonia-ja pirskatin munasarjat uneksii. Se on kuulemma ihan normaalia, kun on pitkään käyttänyt hormonaalista ehkäisyä-mutta silti en kiellä turhautumista. Luovutusta varten munasolujen pitäis olla 17-20mm ja mulla oli n.7mm tänään isoimmat. Pienimpiä ei edes mitattu. Aivan turha toivo siis lähiaikoina irroitusta suunnitella... Hoitajalta sain lisää lääkettä ja uuden ultra-ajan maanantaiksi.

Hoitajaa odotellessa odotustilassa vastaan tuli nuori nainen, jonka suloisesti pyöristynyt vatsa antoi viitteitä noin neljännestä raskauskuukaudesta. Jaan varmasti monen kanssa ajatuksen siitä, että raskaana olevat naiset ovat seksikkäitä-ja vielä kun lapsettomuusklinikalla tulee sellainen vastaan, niin hyvä etten mä alkanu itkeen ilosta. Jotenkin herkkänä ollu lähiaikoina, laitetaanko hormonipistosten piikkiin ;)

Mikäli yhtään luotan maalaisjärkeeni, tuo munasarjojen hidas heräily vaan vahvistaa sitä ajatusta etten hoitojakson jälkeen enään ehkäisyä haekaan. En mikäli haluan pitää kiinni haaveestani lisääntyä ensi kesänä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti