7. elokuuta 2014

Kesäreissua 2

Kesäloma jälleen kerran pätkähti loppuun ja nyt kun katson, yllättävän paljon sitä ehdin bloginkin ääreen. Ehdin suunnitella jo kertovani kuluneesta reilusta kahdesta kuukaudesta kerralla, heh.

Mikäli oikein muistan, otin jonkin sortin varaslähdön tänä(kin) vuonna kesälomaan. En toukokuun viimeisellä viikolla vain enään jaksanut. Turhautti tunnin-kahden koulupäivät jotka pääsääntöisesti vietettin atk-luokassa. Mä voin ihan hyvin sen pari tuntia datata kotona. Kevyesti.
Mikäli oikein muistelen, niin ensimmäinen virallinen kesälomaviikko kului kotitöiden parissa ja kolmen viikon reissuun tavaroita pakkaillessa. Orivesi-Riihimäki-Hämeenlinna-Tampere-Seinäjoki-Turku-reissun tunnelmiin pääsee palaamaan tästä ja tästä.
Heinäkuun alussa pari viikkoa meni kotosalla akkuja ladaten. Luin kirjoja, katselin jokusen leffan ja nautin lämpimistä päivistä ulkona. Tapailin aktiivisesti erästä miekkosta ennen kuin viikonloppuisin festarikeikat järjestyksenvalvojana alkoi. Kuun puolessa välissä suuntasin Setämiehen luo, kävin parit festarit tekeen töitä. Yksi yö kotona ja lastenleiriä pitämään Sysmään, yksi ylimääräinen yö leiripaikassa vielä videopuuhissa ja again festareille. Kahden viikon reissun seurauksena kroppakin kaipasi lepoa, alkoi reistailla flunssan ja auringonpistoksen merkeissä. Sänkypotilaana kuluikin sitten loppu heinäkuu.

Pari päivää ja pari Panadolia hoiti asiansa ja elokuun ensimmäisen viikonlopun tapaan pääsin Hakkapeliitoille hommiin. Pitkästä aikaa iskällä olokin kelpasi, venytin viikonloppua maanantaille ja keskiviikkona koittikin jo paluu koulun penkille. Siitä lienee juttua myöhempään ajankohtaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti