20. elokuuta 2014

Cosmosti

Parhaat puolesi: Tyylikkyytesi takaa löytyy myös villimpi puoli, jonka paljastat vain harvoille.
Tyylikkyys toki on katsojien silmässä, mutta tässä vaiheessa elämääni oma tyyli alkaa jo olla muodostunut ja ite henkilökohtaisesti tyylistäni tykkään. Viihdyn villasukissa, pitkä- ja lyhythiaisissa t-paidoissa ja erikoisissa farkuissa. Mitä siihen villimpään tyyliin tulee...se tosiaan paljastuu vain harvoille ;)

Sokeat pisteesi: Olet välillä ylikriittinen itseäsi ja muita kohtaan.
Ai välillä? Ylikriittinen itseäni kohtaan taidan olla 90% ajasta-vaikka toki kohdalle osuu niitäkin päiviä kun kerrankin vaatteet istuu juuri niin kun haluan ja hiuksetkin asettuu haluamallani tavalla. Niinä päivinä, ikävä kyllä, ehkä ehtii mielessä kritisoida muita(kin)...

Tyylisi avaimet: Klassiset vaatteet toimivat aina-kunhan niissä on jokin juju.
Kuten ensimmäisen kohdan yhteydessä tuli jo mainittua, mä tosiaan viihdyn klassisissa vaatteissa. Aina pukeutumisesta ei edes löydä mitään erityistä jujua. Toisinaan taas juju saattaa olla pelkästään se, että yhdistän muuten täysmustaan pukeutumiseen punaiset kengät.

Salainen nautintosi: Kulinaristina innostut, kun saat suunnitella herkkuaterian yksityiskohtia myöten täydelliseksi.
Vasta oikeastaan lähiaikoina oon oppinut myöntämään kulinaristisuuteni. Herkkuateriat ei loppuen lopuksi paljon vaadi ja nautin uusienkin ruokien tekemisen opettelusta. Keittiötouhuissa aika on valttia-kiireessä ei saa muuta kuin kuraa aikaan.

Seksikkyytesi salaisuus: Olet hyvä kuuntelija, mutta osaat avata suusi ja kertoa suoraan, mitä haluat.
Totta. En avaa tätä tässä yhteydessä enempää, jokainen tehköön omat päätelmänsä ;)

Tässä kuussa: Älä päästä vielä kokonaan irti kesästä. Unohda arki ja lähde viikonloppuna nauttimaan syysluonnosta meren äärelle. Jos mahdollista, hyppää veneeseen.
Viikonlopun irtiotto tuskin onnistuu, mutta se siunaantunee alkuviikon Helsingin visiitistä. Pari hotelliyötä, leffailua-ja kenties merenkin moikkailua. Veneily (=laivailu) on tulossa jossain vaiheessa myöhemmin syksyllä-nautin siitä silloin.

Tänä vuonna: Anna intuition johdattaa. Listojen laatiminen ja looginen ajattelu on sinulle luontaista, mutta opettele kuuntelemaan myös vaistoasi. Aloita syksyn aikana uusi projekti, niin saat ihailla keväällä hämmästyttäviä tuloksia
Tiedostan mitä vaistoni sanoo-tai ainakin luulen niin. Listoista (ja etukäteisstressistä) luopuminen tuottaa tuskaa, mutta sitä kohti on mentävä. Siis mikäli haluan ne ensi kevään suurehkotkin suunnitelmat saada toteutettua.

(Tummennetut lauseet ovat lainauksia tänään ilmestyneestä Cosmopolitan-lehdestä, Neitsyt-merkin osuva horoskooppi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti