4. elokuuta 2014

Hakkapeliittatapahtuma 2014

"Vallankumouskaan ei ollut Hakkapeliittatapahtumassa kaukana, kun joukko akkoja ryhtyi maanittelemaan kansanedustaja Paavo Arhinmäkeä (vas.) uudeksi kuninkaaksi. Arhinmäki kieltäytyi kohteliaasti kannattamaansa tasavaltaisuuden aatteeseen vedoten. Moisesta eivät olleet akat kuulleetkaan.
Juhlapuheen Arhinmäki suostui kuitenkin pitämään. Puheessaan Arhinmäki muistutti, että vaikka Hakkapeliittatapahtuman juuret ovat sodassa, juhlitaan Tammelassa historiallisessa hengessä kulttuuria, kädentaitoja ja ruokaa."
(Forssan lehti, 3.8.14)

Kuten tuosta lehtisiteerauksesta on pääteltävissäkin, meni elokuun ensimmäinen viikonloppu perinteisesti Hakkapeliittatapahtuman merkeissä. Osaltani lipunmyyjänä ja liikennemerkkitalkoolaisena. Pari kuumaa kesäpäivää vierähti ohi aivan huomaamatta, kenties kesän aikaisemmilla festarikeikoilla osuutensa siihin miksi nyt n. 6-4h työpäivät eivät tuntuneet niin uuvuttavilta kun aikaisempina vuosina.
Ei toki sillä, etteikö silti uni olisi maittanut iltaisin ja olenkin tyytyväinen että unirytmi on kääntynyt oikeaksi kahden viikon venkoilun jälkeen. Mukavampi kenties palata tällä viikolla kouluarkeenkin, kun öisin saa nukuttua ja päivät pysyy hereillä.

Lisää kuvateksti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti