14. maaliskuuta 2014

Viime päiviä

Kuluvan viikon maanantai ja tiistai tuntui aivan älyttömän pitkiltä, tiedä sitten odotinko koulun tuomaa rytmiä elämään vai stressasinko keskiviikkoiltaa-kenties molempiakin. Maanantaina pyörin asioilla ja samalla tuli haettua jälkiehkäisy apteekistakin. Pahoinvoinnista varoiteltiin, mutta eipä sellaista ole näkynyt-onneksi. Nilkat oli pari päivää turvoksissa, vatsa toimi liiankin tehokkaasti yhden päivän ja alaselkä on ollut helvetillisen kipeä... Ah, rakkaat sivuoireet kuten facebookissakin päivittelin.
Keskiviikko oli edelleen vapaa, meni pitkälti asioiden hoitamisen parissa-mikä olikin hyvää aktiviteettia. Illalla äiti, veli ja veljen tyttöystävä kävi kylässä tuoden mulle vuodesohvan ja uuden sängyn. BT kävi näyttäytymässä ja ilmeisen hyvin tuli mun perheen kaa toimeen. Äiti pyyteli meitä yhdessä Hämeenlinnaankin käymään-mikä on mun mielestä iso juttu. Varmaan jossain vaiheessa mennäänkin.
Peittovarkailut jääköön historiaan, nyt on meinaan peitolla leveyttä 240cm ;) Pitäis riittää kahdellekin!
Eilen koitti paluu kouluun ja varsin "kevyt" paluu olikin; vaellettiin n.20 km. Itsekin yllätyin kuinka kevyesti ekat 15-16km meni ennen kipuiluja. Vaellukselta kaupan kautta voimavarakouluun ja kotiin venyttelemään. Ajoissa nukkumaan sillä tänään olis ollu tiedossa vielä toinen päivä vaeltamista, n.13km. En saanut aamulla kumminkaan itseäni sängystä ylös, tuntui suorastaan että olisin rekan alle jäänyt. Eikö ulkoilun pitäisi piristää ja tehdä hyvää-eikö lamauttaa?!?! Koululle viesti etten oo tulossa, toivottavasti saan silti kurssisuorituksen...
Päivä vaikutti pitkältä, kipujenkin kanssa seinät tuntuu kaatuvan päälle ja lähdinkin sen verran ulos että hain sänkyyn uusia petivaatteita. Voi kipu, kun portaita joutui kulkemaan! Sanotaan että sillä se lähtee millä on tullutkin-mutta en todellakaan ole lähdössä tänään mihinkään lenkille! Setämies-T:lle kitissessä sain kehotuksen lepoon ja magnesiumiin, särkylääkkeet on turhia jos tulehdusta ei ole. Asia selvä, taitanee loppuilta siis kulua sohvalle röhnöttäessä, Lostia katsoessa.
Kutakuinkin eilinen reitti. Lahti-Messilä-Hollola-Lahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti