3. maaliskuuta 2014

Minne katosi kevät?

Olis pitänyt kuunnella taas viisaampia ja uskoa talven vielä tulevan. Vaan en uskonut-monta päivää meni jo kevätfiiliksissä, auringosta nauttien. Eilen vielä pystyis sulattamaan lyhyen lunisadekuuron, ehti loppua ennen kuin kunnolla alkoikaan. Toista oli kumminkin tänään. Koko aamun satoi lunta ja mieli oli yhtä harmaa kun taivas. Fiilistä ei yhtään paranna ilmeisesti liiasta Lostin katsomisesta johtuvat vainoharhat...
Yöllä ennen kolnea säikähdin hereille jumalattoman pamauksen seurauksena, meni aikaa ennen kun rauhoitun taas nukkuakseni. Aamulla tyynnyttelin itseäni, joku taisi vaan keskellä yötä mennä kellariin ja antaa oven paiskautua kiinni. Ei siinä, makselin kaikessa rauhassa laskuja, kun eteisestä kuulu ihme kolahdus; ihan kun henkari olis tippunu naulakosta mutta miten ne nyt itekseen sillä lailla hyppii. Sykkeen tasaannuttua kävin katsomassa tilanteen-ja "kolahdus" ilmeisesti oli kuulunut, kun huoltomies tiputti pesutuvan avaimen postiluukusta.
Että sellasta. Pitänee ainakin tämä päivä katsella jotain ei-niin-jännää kun Lost-tai vaikka pitää välipäivä koko talken katselusta. Kaupasta tuli haettua lihapulla-ainekset, jos vaikka ensimmäisen kerran elämässäni saisin aikaan syötäviä palleroita. Viikonlopuksi suuntaan setämies-V:n luo ja taisin lupailla tuliaisiksi tämän pojalle itsetehdyn unikaverin. Touhua siis riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti