4. huhtikuuta 2012

Tilauksessa aivohalvaus

Juuri kun pääsiäiselle on niin ihanat suunnitelmat, laatuaikaa sisarusten kaa, onnistun haalimaan jostain kamalan räkätaudin. Ties kuinka mones kerta tän lukukauden aikana-ja aina mennään samalla kaavalla. Kuumetta ei näy eikä kuulu, mutt nenäliinoja saa kuluttaa ahkerasti. Valehtelematta varmaan sellasen pikkupaketin päivässä... Sairastelusta kertoo sekin, ett en ollu illalla nukkumaan mennessä ees väsyny ja kevyesti heräsin 13 tuntii myöhemmin. En ees muista sammuttaneeni herätystä ja päättäneeni olon olevan niin kamala, ett kouluun on turha raahautua.
Pääsiäiskortit ois pitäny saada tänään postiin ja tietenkään mulla ei oo yhtäkään postimerkkiä. Postilaatikko irvailee kadun päässä, sinne asti olis voinu väkisinkin raahautua, mutt tosiaan merkittömiä posteja on turha lähettää... Lisäks totesin aamulla, ett tietenkin oloo parantava Panadol on lopussa-eikä apteekkia lähimailla. Epätoivosesti pengoin lääkevarastoja, löytyiskö mitään vastaavaa. Syksyllä olkapää kipuihin saatu Motifene Dual lupaili apua myös flunssasärkyihin, mutt...
Lääkkeiden, kuten Motifene Dual-depotkapseleiden käyttöön voi liittyä hieman suurentunut sydäninfarktin tai aivohalvauksen riski. Motifene Dual-depotkapseleita saa käyttää vain tiettyjen varokeinojen (hätätapausvalmiuden) ollessa saatavilla.
Sydäninfarkti tai aivohalvaus tästä nyt sit sielä puuttuukin. Ja mitä ihmettä on noin "tietyt varokeinot"? Tarviiko mun hätyyttää joku kaveri tänne vahtiin, puhelin kourassa valmiina soittaan hätäkeskukseen, kun mä otan lääkettä?..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti