1. huhtikuuta 2012

!LTA

"Tuparit, saunailta, tyttöjen ilta, peli-ilta,... Rakkaalla lapsella on monta nimeä mutta yhtä kaikki; Olet enemmän kuin tervetullut! :)
Luvassa on mukavaa illanviettoa perinteisten lautapelien yms. äärellä ja mahdollisuus saunomiseen. Talo tarjoaa syömistä jonkun verran-juomat jokainen tuo oman maun mukaan ja kohtuuden muistaen. Saunojien matkaan olisi hyvä tulla myös omat peseytymistarvikkeet."

Näin kuului kutsu kavereille eiliseen illan viettoon. About kymmenestä kutsutusta paikalle löysi neljä ja yks nelijalkainen karvaturri < 3 Onhan se jo aiemminkin todettu, ett laatu korvaa määrän ja niin myös tässä tapauksessa.
Tidits! Kaatuuko?
Edustuskuva? xD
Hiukan edustavampi siedettävämpi
Tarjoiluna oli jo aiemmin mainittujen mutakakun ja mansikkaripsien lisäks irtokarkkei, dippivihanneksii, sipsiä, dippiä, pullaa ja pitsoja. Jostain kumman syystä herkuista ei oo enempää kuvia... Pitsat oli siis Buzzadorin kampanja eikä kellään ollu mitään valittamista. Maku oli miedompi ja täyteläisempi kun muissa pakastepitsoissa. Ite ainakin aion ostaa näitä jatkossakin. Kuvaan pääsi Mozzarella-Pesto. 
Jos tosta ottais ton maton pois, niin miltä tää touhu vaikuttas? xD
Earth Hour ja Rummikub
Karvaturri viihty...kirjojen parissa :D
 Mukavaa oli ja koska ite en kelpuuttanu alkoholia suuhuni, oli myös tänä aamuna mukava heräillä-varsinkin kun nelijalkainen tuli ensi töikseen pussaileen < 3 On ikävä jo nyt vaikka erosta on vajaa viis tuntii-ja nähään vasta kesälomalla seuraavan kerran ;(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti