27. huhtikuuta 2012

Palapelejä ja shoppailua

Jassoo... Mulla on ollu taas kiireinen viikko, tänään on oikeestaa ensimmäinen ilta tällä viikkoo, kun mulla on "vapaata". Lähes kaikkina muina päivinä oon shoppaillu kesävaatteita (kiitos ite asettamani nostorajan, kaikkee ei saa ostattua yhellä kertaa...), on ollu kevään viimenen kerho vapputeemalla, leiripalaveria ja kävipä tosiaan Iina aivan ihanan, lutusen, söppänän, suloisen, ihastuttavan pikkukoiruuden kaa kylässä. Kovin myöhään mä en sit ees viitti koneelle enään tulla vaan ennemmin valvon palapeli-projektien ääressä. Tällä hetkellä pöytää vallottaa 1000 palanen perhonen ja sen jälkeen ois (kiireellä) vuorossa äitille ja mummolle äitienpäivälahjoiks tarkotetut 500-900 palaset kuvat...
Kuten jo tosiaan mainittua, tällä viikolla oon laittanu oikein urakalla rahaa palaan (kiitos opintolainan) ja ostellu täydennystä kesävaatevarastoihin. Löysin mm. sinisen tunikan, uudet bikinit, hupullisen liivin, rantamekon ja perustoppeja. Lisäks tietty joka viikkoset ruokaostokset verottaa oman osuutensa budjetista, kympin palapeliliima oli olennainen noit taului ajatellen eikä bussillakaan liiku ilmaseks... Laskin tossa järkytykseni aamulla paljonko mulla on menny jo pelkkiin bussimatkoihin tällä viikolla-ois sittenkin kannata ostaa suosiolla se bussikortti. Vaan myöhästä se on enään tässä vaiheessa.
Koska viime viikonloppu kulu siivoillessa niin tälle viikonlopulle ei oikeestaan ookaan sit mitään sen kummempia suunnitelmia-tai lupasin tosin huomenna mennä kaverille keittiöö maalaan (mitäköhän siitäkin tulee...). Äsken luin "rästiin" jääneet blogit, siis tällä viikolla tulleet postaukset, ja varsin mukavasti kulu tollai 4-5 tuntii eikä sitä sit tälle päivälle tarvinukaan muuta tekemistä tälle päivälle keksiäkään.
Noita blogei lukiessa kiinnitin huomioo vappuloma-käsitteeseen. Meillä ainakin on maanantaina normaaleja oppitunteja/normaali koulupäivä, joten mä en ainakaan puhuis mistään erityisesti lomasta. Mulle tää on normaali viikonloppu siinä missä muutkin ja ehkä tiistain kohalla vois sit siitä päivän "lomasta" puhua. Asia on tietty eri niitten lintsareiden yms. kohalla ketkä ei vaan jaksa tulla maanantaina kouluun, mutt onko sillonkaan mitään syytä hehkuttaa...

2 kommenttia:

 1. Satuitko miettimään, että ne sun mukaan niin sanotut "Lintsarit" saattoivat olla ympäri suomea matkoilla, jonka vuoksi eivät tulleet kouluun vaikka koulua olisikin ollut?
  Ja oli miten oli, kukin saa hehkuttaa ihan mistä tahtoo. On hyvä pitää huoli vain omista asioista, ja jos sie et tykkää hehkuttaa, ja oot menossa ahkerana kouluun (vaikket sitten muistanut edes mennä),- niin jätä muut ja muiden asiat omiin arvoihinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sanonu ett kaikki poissaolijat on lintsareita ja tosiaan itekin syyllistyn moiseen aina välillä... Tietenkin meillä kaikilla on oikeus hehkuttaa niitä itelle tärkeitä asioita-tai olla hekuttamatta mikäli siltä tuntuu.

   Poista