28. maaliskuuta 2012

Piste.

En tiiä johtuuko tästä on-off-keväästä, opiskelumotivaation kaikkoomisesta vai mistä, mutt tää viikko on ollu jotenkin tosi raskas. Mitään univaikeuksia mulla ei, luojan kiitos, oo-päinvastoin. Nukahdan heti, kun vaan sänkyyn maltan kaatua ja aamulla herään sikeestä unesta kellon soidessa. Tänäkin aamulla taistelin nousemista vastaan, tää kaikki menis varmaan ohi sillä, ett sais nukkua kunnolla ja sais kunnon ruokaa. Muutama viikko meni kympin budjetilla kituen ja tänään sit kävinkin ostaan suurin piirtein kaupan tyhjäks. Kuinka ihanaa onkaan saada leivän päälle muutakin kun voita-ja juoda jotain muuta kun vettä!
Ontto olo saattaa johtuu lauantain kekkereistä, haluun ett kaikki on täydellistä ja kaverit viihtyy. Siis ne muutamat kaverit ketä ylipäänsä on tulossa. Tekemistä riittää ennen kun tänne ees ketään kehtaa päästää; tarvii imuroida, tiskata, pyykätä, leipoo tarjoilut, pumpata varavuode valmiiks,... Päälle vielä huomenna palautettava itsearviointi eräästä kurssista, parit oppimistehtävät, kokeet jne. Ja mitä mä teen, istun facessa. Ei vaan jaksais.
Tosin eipä niitä juttui kukaan muukaan mun puolesta tee ja se fiilis on aivan mahtava, kun on vähän viittiny vaivautua jonkun lopulta onnistuneen jutun eteen. Eipä siis auta, kun laittaa siivousmusaa (kyllä, mulla on omat cd:t siivousta varten...) ja alkaa hommiin. Jos parikin juttua sais tänään tehtyä niin...sit ois ne tehty.

...

Sarjassamme turha postaus, tuntuu vaan siltä ett tällä hetkellä on parasta kirjottaa joka ikinen ajatus ylös ettei nuppi sekoo-ja siitä huolimatta ettei kirjaimet haluu asettuu sulosointusesti vaan töksähtelee sinne tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti