24. maaliskuuta 2012

Opiskelusta

Mulla on nykysessä koulussa ollu- ja tulee oleen- tosi paljon puolikkaita koulupäiviä. Eli tunnit on joko aamu- (8.15-11.30) tai iltapäivällä (12.30-15.45). Useimmiten se on kiva juttu; puol yhteen mennessä voi nukkuu pitkään tai aamupäivätuntien jälkeen on aikaa kotitöille, asioiden hoitamiselle tms.
Välillä kumminkin päivien "lyhyys" ärsyttää. Esimerkiks tiistaisin ois kiva päästä neljän aikaan niin saisin kyydin töihin eikä tarvis mennä kotiin välissä ja lähtee sielt sit bussilla. Kotitöitäkään ei nyt ihan joka päivälle riitä, kouluhommia tulee niin harvoin ettei niilläkään voi vapaa-ajanongelmia paikata.
Yks päivä tajusin, ett kaipaan lukiosta pitkiä koulupäiviä, sitä kuinka hienoo oli päästä perjantaisin "jo" puol kolme. Luulin etten tuu ikinä kaipaan mitään lukioajoista, mutt toisin kävi... Nyt mä kaipaisin kunnon koulunkäyntiä ja ponnisteluja numeroiden eteen; vähän jo kyllästyttää saada kolmosia kun ne harvat oppimistehtävätkin riittää, kun tekee vasemmalla kädellä... Jotain haastetta, kiitos!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti