18. maaliskuuta 2012

Kuvahaaste vk 1

1. Lipasto/taso
Tollanen...oisko pähkinänvärinen lipasto minkä äiti on joskus ostanu. Neljä laatikkoo on täys vaatteita (kun kaikki ei mahu vaatekaappiin),yhessä laatikossa on korurasiat yms. ja lipaston päällä on pinei hylly missä on rakkaimpien valokuvia.

2. Jotain mustavalkoista
Tää tuotti tuskaa kun ei tykkään väreistä eikä mulla siks oo oikein mitään (puhtaasti) musta-valkosta. Lopulta kuvasin noi ihanat sydänsukat-ja kuva on tarkotuksella vähän epätarkka :)

3. Kylpyhuone
Koska mä tosiaan asun alivuokralaisena, en kehdannu kuvata pesutiloja mutt nappasin kuvan tollasesta söpöstä ankasta mitä on useempikin suihkun seinässä.

4. Rakkain esine
Tää oli kans yks mikä aiheutti päänvaivaa. En osaa sanoo vaan yhtä rakasta esinettä, kun lähes kaikella on erilailla tunnearvoo. Päädyin sit lopulta tohon Diddl-suojelusenkeliin minkä oon joskus saanu kummitädiltä.
5. Viimeisin sisustushankinta
Metallinen kissakuvioitu roskis. Kyllästyin katteleen naulassa roiskkuvia roskapusseja, mutt toikin on pienuutensa takii nyt vaan tilapäisratkasu...

6. Lempiväri
Yllätys yllätys, oranssi :) Toimii melkein missä vaan.

7. Astia
Kattila, kahvikuppi, haarukka, pakasterasia... Halusin jotain erikoisempaa ja päädyin siskolta jouluna saamaan lasiin. Toisella puolella lasia Diddl ja Diddlina pussaa, mutt mä tykkään enemmän tosta sydänpuolesta. Kiva kontrasti synty, kun lasissa oli appelsiinimehua :)

2 kommenttia:

  1. Minulla ihan sama ongelma tuon rakkaimman esineen kanssa, ei millään meinaa keksiä yhtä ylitse muiden!

    VastaaPoista