31. heinäkuuta 2014

Aikamatka 2000-luvun alkuun, osa 2

Siinä missä ensimmäinen päiväkirja oli täynnä lapsenomaisuutta, oli toinen (16.10.2004-1.9.2007) jo huomattavasti aiheellisempi. Yhden-kahden lauseen kirjoitukset vaihtuvat vähitellen liki kymmenenkin sivujen analysoimiseen. Vaikka kirjan verran tekstiä noista liki kolmesta vuodesta onkin (tai siis oli ennen kun revin päiväkirjan roskikseen), juuri mitään olennaista ei tuntunut löytyvän.
Loppuvuosi 2004 meni mummolassa kyläillessä-taisikin jostain syystä jäädä viimeiseksi kerraksi... Tapaninpäivän tsunamionnettomuus järkytti-niin kun se nyt ylipäänsä 11v tyttöä voi järkyttää.
Vuodesta 2005 alkaen vanhemmat alkoi tuntua tyhmiltä-mikä menköön orastavan teini-iän piikkiin. Seuraavana vuonna tiputteli vauva-uutisia vähän joka puolelta. Joululahjaksi toivoin hartaasti koiranpentua, mutta saamani NintendoDS ja siihen Nintendogs-peli oli melkein vastaus unelmiin. Syksyllä alkoi yläaste. Iskä lupaili viedä seuraavana kesänä Australiaan, mutta sitä reissua ei ole vielä tähän päivään mennessä näkynyt...
Alkuvuotta 2007 väritti (ymmärrettävästi) useat ristiäiset. Kesän pakkomökkeilyn seurauksena sain osakseni elämäni ensimmäiset huorittelut ja edellislukukauden tapaan kiusaaminen jatkui koulussa kesäloman jälkeen. Niihin fiiliksiin kirja sitten loppuikin...
Peruskouluaikainen unelma joka vasta vuotta myöhemmin otti tuulta purjeisiin. Sillonkaan ei ollut asiaa kulkueen keulahahmoksi vaan Iloksi taustalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti