4. heinäkuuta 2014

Peeeeeeeeerjantai

Huoltomies päätti herättää jääräpäisellä ovikellon rimputtamisella tänään yhdeksän aikoihin. En jaksanut/kehdannut sängystä ovelle kömpiä, vielä kun tiesin mitä asia koski. Pyykkituvan avain oli palauttamatta... Yritin vielä kääntää kylkeä, mutta eipä uni enään maistunutkaan.
Tiesin tänään tulevan hiukan rahaa, sen verran että saisin pari laskua maksettua ja kaupassa käytyä. Olin jo illalla tehnyt kauppalistaa ja innostunut, että saan taas leivän päälle jotain. Vaan karvaspa oli aamulla pettymys, kun muistin taktikoineen rahat säästötilille. Se siitä kauppareissusta...
Parit laskut selvittelin, mapitin varmaankin taas puolen vuoden laskut laatikosta paikoilleen, tiskasin. Etsin uuden lukukausikalenterin kohta loppuvan jatkoksi, laitoin ensi lukukaudeksi opintotukihakemuksen menemään ja soittelin sossuun rahojen perään.
Totesin olevani liiallisen ahkera kesälomapäivänä ja otinkin aikalisän ulkokahvien merkeissä. Sitten jämähdinkin surffailemaan. Kävin vielä(kin) reissukuvia läpi, latailin faceen ja tein alle eksyvät kollaasit. Yritin työstää yhtä videoprojektia, mutta tarvin siihen vielä materiaalia-mikä taas ei ole tämän päivän homma.
Kovin hiljaista tuntuu jopa somessa olevan, kaikki kait viettävät kesälomia. Ässä häipyi kuukaudeksi Lappiin ja Setämieskin karkaa lähipäivinä Turkin lämpöön. Ois aika oiva tilaisuus jatkaa (ainakin jossain määrin) kesälomareissun netittömyyttä-ja vaikka koittaa saada palapeli valmiiksi ja pois pöydältä ennen kun äitee ens viikolla kahville tulee. Sitä ennen lupasin kellarinkin siivota, tsekata oisko siellä mitään kirpparille irtoavaa. Siinäpä sitä puuhasteltavaa onkin, muuta tekemistä kun ajatella kuinka kaupungin toisella laidalla on menossa ehkä Suomen parhaat festarit eikä mun talous antanu myötä mennä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti