25. huhtikuuta 2014

Turhauttava sarjatarjonta

Mulla kun on vapaapäiviä keskimäärin neljä viikossa, niin välillä sitä vois vaikka hyödyntää tuota mustaa ruutua mikä nököttää nurkassaan. Useimmat vähänkään mielenkiintoiset sarjat vaan esitetään useampana iltana viikossa-enkä mä kumminkaan niin haluais orjuuttaa itseäni. Lähinnä tuleekin tällä hetkellä seurattua tosi-tv:tä; Viidakontähtösiä ja Suomen pisimpiä treffejä.
Tyhjiöön luulis netistä löytyvän tarpeeksi sarjoja ja leffoja-ja aivan varmasti löytyiskin, jos joka paikka ei vaatis luottokorttia. Kenellä opiskelijalla sellainen on! Ilmaissivut (kuten Yle Areena, Katsomo, Ruutu,...) on täynnä sitä samaa tv-huttua mitä ei jaksa kattella.
Eilen aloin turhautuneena kattoon Nymfejä ja voi...en edes sano mikä. Niin suoraa lainausta Twilighteista ettei tosikaan! Ei meille suomalaisille kerta kaikkiaan vaan sovi punaiset piilolinssit, blingbling-iho eikä sarvet. Ja kuinka kulunut aihe onkaan, että paha äijäkööri jahtaa jotain tiettyä neitosta jonkun erityisen takia.
Kyllä tuon sarjan varmaan loppuun katsoo, ehdin yhdessä illassa kevyesti puoliväliin. Sen jälkeen voikin purkaa turhautumisen kertyneisiin dvd-bokseihin. Hyllystä löytyy katsomattomana puolikas kausi C.S.I Miamia, kuus ja puoli kautta Greyn Anatomiaa, kausi Miehen puolikkaita, kausi Lostia ja kausi Pakoa. Eiköhän siinä jokusen vapaapäivän saa kulutettua. Hope so....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti