9. huhtikuuta 2014

Se mitä ei ole

Kaikenlaista karikkoa elämä taas tuonut eteen.... Aloitetaan nyt vaikka about viikon jatkuneesta selkäkivusta, mikä meinaa välillä viedä jalat alta. Kovin herkästi mä en lääkärissä ole valittamassa, olkoon sitten jotain perisuomalaista jääräpäisyyttä. Särkylääkkeitä kuluessa kourallinen päivässä jo siihen, että kivut saa siedettäväksi, ei ehkä ole pitkällä aikajaksolla hyväksi ja tänään lopulta suuntasinkin päivystykseen. Turha reissu, mutta tulipahan tehtyä; mitään "vikaa" ei nimittäin löytyny. Viikon sain luvan levätä ja jatkaa särkylääkkeiden napostelua, sitten uudestaan jos ei kivut ole kadonnu.
Toisaalta hyvä ettei ainakaan mitään antibioottikuuria iskeny päälle-mulla ei ole varaa mihinkään ylimääräiseen. Sossusta tuli hylätty toimeentulotukipäätös tälle kuulle, tilillä tällä hetkellä 1,60e. En ymmärrä mihin about kymppi katos, mulla piti tosiaan 12e olla... Sossuun läks oikaisuvaatimukset-vaikka en uskokaan että päätös mihinkään muuttuu. Mitäs ite mokailin taas....
Suvun toipilaallekaan ei kuulu viime tietojen mukaan erityisen hyvää; eivät olleet hoitaneet asianmukaisesti lähisairaalassa joten on siirretty takas Hämeenlinnaan. Tiputuksessa ja sydänseurannassa. Eilen piti lähteä kattoon, mutta en flunssan kanssa viitsinyt lähteä-eikä kyllä olis ollu rahaakaan. Jos sitten ens keskiviikkona, samalla kun käyn Hämptownista kyseleen syksylle työssäoppimispaikkaa...

Ihan kaikki ei kumminkaan ole perseellään; en muista oonko kirjotellu, mutta sain alkuvuodesta asumislisät tuplana ja Kela onkin niitä perimässä ihan oikeutetusti takaisin. Tänään lopultakin sain päätöksen; summa on ensinnäkin lähes puolittunut mikä on jo itsessään aivan mahtavaa. Maksuaikaa on kesäkuun alkuun ja mikäli siihen mennessä ei suoritusta tee, rokotetaan ensi syksyltä kuukauden opintolainat. Itse ehdotin tuota opintolainasta rokottamista, mikä kuulostaa nyt kesäansioiden varmistuttua entistä paremmalta. Aion yrittää säästää ja pärjätä alkusyksyn tienesteillä.
BT:n kanssa menee myös mainiosti. Tänään vietettiin leffailtapäivää mun päivystyksessä käynnin jälkeen ja perjantaina ollaan menossa kattoon stand-upia. Kulta lupasi huomennakin poiketa, kun sai kuulla papan tilanteesta. Aika suloista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti