21. syyskuuta 2012

Hyvän mielen perjantai

Eilen koneella istuessani tein Ruohonjuuri-kauppaan tilauksen. Postitettavaks lähti pesupähkinöitä, ekologista shampoota ja herkkuhetkiin tummasuklaakuorrutteisia kirsikoita. En tiiä mitä ihmeen pikatoimitusta ne käyttää, kun tossa parisen tuntii sit tuli viesti ett paketti on noudettavissa. Toinen mitä eilen "shoppailin" on uus liittymä ja puhelin. Prepaid-liittymän vaihto laskutettavaks kävi yllättävän helposti ja Tele Finlandin valikoimista löytyikin miellyttävä kapula. Uus puhelin ja rajattomat tekstarit, puhelut ja netin sisältävä paketti maksaa ainoastaan 12e/kk!
Tuleva, puolikosketusnäytöllinen kapula
Kouluviikko päätty niin kutsuttuun tappopäivää; samalle päivälle ajoittui kaksi koetta, oppimistehtävän palautus sekä esitelmän pito. Meidän n.16 hengen luokasta ainoastaan kaks sai hygieniapassin ja mä olin yllätyksellisesti niistä toinen. En ollu lukenu yhtään ja osa kysymyksistä oli ihan hepreaa. Toinen kokeista liittyi työ, terveys ja toimintakyky-kurssiin eikä riemulla ollut rajoja koetilanteessa. Kysymyksenä kun oli mm.
Tuskinpa...
a)...tarvitsen ystäviä mikäli olen vahva
b)...tarvitsee liikuntaa, jos liikkuu muuten
c)...tarvii pohtia eilistä

Nyt voikin huokasta helpotuksesta, paljon stressattu päivä on ohi ja työssäoppiminenkin viikkoa lähempänä. Maanantaihin jatkuvan viikonlopun aikana aattelin kokeilla vaniljakreemipullien leipomista, vaihtaa kukkasille mullat, hyödyntää mainoksia biopusseiksi sekä vierailla Hyvinkään kaverilla. Sopivan vauhdikas mutta rauhallinen viikonloppu siis tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti