18. syyskuuta 2012

Elämän pieniä suuria iloja

Viime viikolla sain ekan virallisen keikan MLL:n kautta ja nyt vierailenkin saman perheen luona väh. kerran kuussa. Kiva päästä välillä hoitaan lapsia-ja mikä parasta, sain vähän lisää vakituisia tuloja.

Perjantaina tulin siihen tulokseen, ett jätän erään kerhon vetämisen. Mulla ei vaan yksinkertasesti voimat riitä joka paikkaan ja suoraan sanottuna voin sanoo ettei työyhteisökään ollu mitenkään kannustavimmasta päästä.

Äsken taas sain aikaseks varattua ajan hierontaa. Jos vuoden kiukutelleeseen lapaan nyt saatais joku tolkku, läheisilläkin menee hermot kun pakko on välillä pyöritellä paukkuvia hartioita auki. Hintaa ekalla hieronnalla on ihan ok 20e.

Näitten lisäks oon nyt päättäny arjen helpottamiseks hankkia pakastimen sekä viihdykkeeks telkkarin. About vuoteen mulla ei siis oo telkkaa ollu ja uudesta kodista ei oo muutamaan kuukauteen pakastinta löytyny. Ihana saada jotain ekstraa, jotain minkä voi hankkia omasta palkasta eikä tarvi muilta rahaa lainailla.

Tällasiä pikakuulumisia tällä kertaa, loppuviikosta varmaan palailen paremmin ruudun ääreen kun vietän nelipäivästä viikonloppua. 

4 kommenttia:

  1. Lastenhoitajana toimiminen on oikeesti yllättävän voimia vievää ! siis etenkin säännöllisesti jos käy.

    terv. myös MLL:n hoitajana toimiva :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että huomaat ajoissa, mihin voimasi riittävät ja mihin eivät. Tosin, kait tässä kantapäänkin kautta oppii. Nimimerkillä kokemusta on.

    VastaaPoista