27. lokakuuta 2012

Talvilomaksi muuttunut syysloma?

Mun syysloma alko varsinaisesti viime sunnuntaina kun lähin reissaan. Ensimmäisenä suunta oli Jyväskylään jossa nähtiin Erään henkilön kanssa. Illemmalla kävin  kattoon Puhdistuksen ja yön tosiaan vietin hotellissa.
Maanantaina jatkoin matkaa Tampereen nurkille kummitädille. Reilun vuorokauden aikana ehdittiin pienten (7v ja 5v) serkkupoikien kaa tehdä maja, lukee kirjoja, pelata useampaakin peliä, viettää naamiaisia,...
Tiistaina matkasin äitille, missä oli alkuun tarkotus viettää pari yötä ja jatkaa reissua Hyvinkäälle. Suunnitelmiin kumminkin tuli muutos ja kotiuduin eilen suoraan äitiltä. Illalla sain kaverin koirat hoitoon ja voi että tätä menoa!
Tänään iltasella ois tiedossa mukavaa noitamaisuutta Halloween-bileiden merkeissä ja huomenna...noh, jokainen voi arvata mitä baari-illasta seuraa.
Viikon kestäny syysloma on kyllä tuntunu paaaaaaljon pidemmältä-ja hyvä niin. Tällä hetkellä koen nimittäin että oon ehtiny tehä kaikkee mukavaa ja reissailusta huolimatta koen oloni levänneeks. Ilomielin kyllä palaan työssäoppimaankin maanantaina, saa nähä mitä kaikkee siellä on ehtiny tapahtua viikon aikana!
Kaksi kolmesta reissaajasta... < 3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti