20. lokakuuta 2012

Rento päivä

Hyvä fiilis alko jo aamusta. Yhentoista tunnin unien jälkeen heräsin hyvin levänneenä, ilman herätyskelloa. En ees muista koska viimeks oon heränny "omaa tahtia". Viettäny päivän ilman mitään suunnitelmia, ilman kiirettä mihinkään. Tällaisena vapaapäivänä sitä pukeutuu mahdollisimman mukavasti ja voi tehdä ainoastaan niitä asioita mistä pitää. Pitkän kaavan mukaan.
Kotona vapaapäivää, ja muutenkin aikaa yksin viettäessä, sitä laittaa päälleen ennemmin mukavat kuin välttämättä silmää miellyttävät vaatteet. Yöllä voi nukkua vaikka pelkissä villasukissa jos siltä tuntuu. Tän päivän paita vaatis julkisilla paikoilla vähintään legginssit kaverikseen, mutta miks laittaa ne jalkoja ahdistamaan kun kukaan ei kerta kattele. Peilikuvallekkin on ihan sama.
Ei ehkä kovin fiksua, mutta saappaat vaan jalkaa ja roskia viemään. Jos mä alkaisin pukeutuun sään mukasesti, niin muutaman roskapussin viemiseen sais kulutettua varmaan 15min-näissä kamppeissa kun keikkaan menee hädin tuskin pari minuuttia. Jos jota kuta naapuria kiinnosti kytätä ikkunasta, niin se on hänen ongelmansa.

Turkin korut, villasukat ja tunika-melkein ainakin tyylikästä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti