9. lokakuuta 2012

Ruokailumuutoksia

Täällä sitä vaan keskellä työpäivää dataillaan. Eipä se toisaalta kumminkaan rikollista taida tehdä, onhan mulla kumminkin päivittäinen ruokatauko 60 min-enkä kumminkaan niin kauaa siihen käytä. Tänäänkin raejuustopurkki meni vajaassa vartissa.
Oikeastaan mun koko ruokailutottumukset on viikon aikana päässy muuttuun tosi paljon. Aamulla edelleen syön kunnon aamiaisen, lounaalle saattaa ehtiä vasta kahden kolmen aikaan ja seuraava onkin sitten jo mahdollisesti iltapala. Aina ei tule sitäkään sen kummemmin syötyä. Elikäs siis entinen 5-7 ateriaa on supistunu 2-3 ruokailuun.
Se miksi näin on, johtuu osittain tosiaan työssäoppimispaikan hektisestä tyylistä. Aina ei vaan voi ilmoittaa klo 11.30 että pitäkää hommanne, minä lähden syömään. Töiden jälkeen on hoidettavana muita asioita eikä välttämättä jää aikaa/voimia enään tehdä kattavaa ateriakokonaisuutta. Saatan toki siinä kuuden seittemän aikaan syödä jotain tukevampaa (kuten jogurttia ja mysliä) minkä takia sitten skippaan iltapalan.
Joku saattaa nyt huolestua, mutt ite en vielä tässä vaiheessa nää asiassa mitään ongelmaa. En sen takia syö että väkisin laihduttaisin (vaikka onhan tässä jo 1,5kg ehtinytkin pudota) ja muistelisin näin käyneen aiemminkin. Kyllä se ruokahalu ja ruuanlaitto into aikanaan palaa-siihen asti voin keskittyä johonkin muuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti