19. lokakuuta 2012

Joulua odotellessa

Lähetin jokunen aika sitten tällaset kirjeet sukulaisille;

"Moi!
Kuukauden päivät on jo vietetty koulun penkillä ahertaen ja pikku hiljaa ajatukset suuntaavat (syysloman kautta) jouluun ja siihen mitäköhän paketeista tänä vuonna löytyy. Parina viime jouluna jotkut lahjat ovat olleet... noh, aika kaukana odotuksista. Siispä tässä vähän ideoita tämän vuoden pukinkonttiin.
Kahvikuppeja, pyyhkeitä ja pussilakanasettejä mulla on jo ihan tarpeeksi-vaikka ne kulutustavaraa onkin. Kiinalaiset osaavat valmistaa hyvinkin pieniä L-koon vaatteita joten varmempaa olisi sujauttaa kirjekuoreen omaan budjettiin sopiva lahjakortti. Saan sitten itse kaupasta haettua sen mitä kipeimmin tarvitsen.
Leffat ja kirjat jaksavat viihdyttää-kunhan kyseistä opusta en ole jo lukenut tai elokuvaa katsellut. Tässäkin asiassa auttavat lahjakortit (esim. Suomalaiseen kirjakauppaan) tai ihan suora kysymys mikä kiinnostaisi. Voidaan myös mennä yhdessä kaupoille katsomaan mieluista lahjaa.
Varmoja valintoja taitavat olla palapelit ja erilaiset opiskeluvälineet (kynät,vihot yms.). Mikäli et elokuun lopulla päässyt syntymäpäivilleni, niin todennäköisesti toivomuslistalta löytyy edelleen se mistä kutsussa mainitsin. Mitään turhaa "krääsää" en halua; mieluiten otan vastaan yhden mieluisan lahjan kuin useamman millä en tee yhtään mitään.

Terkuin Jenni

P.S
Mikäli koet edelleen epävarmuutta asian suhteen, aina voipi soittaa tai laittaa tekstarilla kyselyä mikä miellyttäis."

Tiivistettynä siis; mun joululahjat on toivon mukaan tänä vuonna litteitä :)

3 kommenttia:

  1. Olet 19 ja kehtaat laittaa tuollaiset viestit sukulaisille? Jos tommoisen kirjeen joltain nuorelta aikuiselta saisin, niin voisi olla varma etten ostaisi mitään lahjaa. No eikö se vanha sanonta kuulu, että ahneella on paskanen loppu ja ei lahjahevosen suuhun pidä katsoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos joku mun sukulaisista tuollasesta suuttuu, niin mun puolesta voi olla lahjan sitten ostamatta.

      Poista