12. kesäkuuta 2012

Mysteerimiehiä

Tällä hetkellä, muuton lisäks, mulle aiheuttaa päänvaivaa parikin miespuolista henkilöö. Mitä mun pitäs ajatella heiän käytöksestä? Missä me kenties mennään?

Ensimmäinen olkoon Ässä. Hän on varattu "hengailee", mua reilusti vanhempi enkä oo ees aatellu missään vaiheessa olevani kiinnostunu tästä "siinä mielessä". Pystyn kertoon Ässälle melkeinpä mitä vaan ja useimmiten hän onkin ensimmäisiä kelle jostain asiasta kerron. Voin soittaa hänelle mikäli tarvin kyytiä johonkin tms. mutt en esim. uskalla mennä hänen luo suihkuun (nyt kun kotona ei siihen mahdollisuutta oo). Välillä, kaiken sen asiallisen ja ymmärtäväisen käytöksen lomassa, saatan saada läpsyn pyllylle tms.

Toista miekkosta voidaan kutsuu sit vaikka Nopsuks. Eräs ilta käytiin pitkä/pitkiä keskusteluja koneella ja sen jälkeen tekstareilla Nyt en saa kumminkaan vastausta. Joo joo, ymmärrän ett oon joskus liian takertuvainen eikä taaskaan ois pitäny maalailla heti niitä kuuluisia pilvilinnoja, mutt vois nyt sit vastaa vaikka ettei kiinnosta enään. Sekin ois parempi kun totaalinen hiljasuus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti