27. kesäkuuta 2012

Älähä hättäile!

Kiireitä pitänee näin kesälomalaisesella. On ollu Provinssia, leiriä, juhannusta, leiriä,... Nyt on muutama päivä rauhallista oleilua kotona. Uudessa kodissa. Pyysin eilen yhtä tuttua heittään jokusen pahvilaatikollisen mun tavaroita uuteen kotiin, pääsisin ees alkuun täällä, ja kuinkas sitten kävikään. Roudattiinkin kaikki tavarat ja torstaiks suunnitellun muuton saikin unohtaa. Lauantaihin asti maltan pysyä kotona ja nää muutama päivä kuluukin ahkerasti pahvilaatikoita purkaen ja tavaroille paikkoja ettien. Sopeutumista vaatii myös kerrostaloelämä, täällä on ääniä paljon enemmän kun edellisessä omakotitalon ullakkohuoneistossa.
Lähes ensi töikseni sainkin tutustua huoltoyhtiöläisiin, kun totesin ettei vessanpönttöö noin vaan vedetäkään. Hanoista yms. kyllä tuli vettä mutta auta armias, jos kuvittelit vetäväs vessan. Ei onnistunu. Soitin sit tosiaan huoltofirmaan ja puhelusta 11 minuuttia eteenpäin, niin huoltomies oli tullu ja menny-ja tietenkin korjannu pöntön siinä välissä. Sanoisinko ett ei paha! :D
Kohta puoliin suuntana on juoksevat asiat kaupungilla ja vanhan kodin loppusiivous. Mitään  vapaa-ajankäyttöongelmia ei siis näy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti