1. kesäkuuta 2012

Asia kunnossa!

Pariin viime päivään on mahtunu paljon kaikkia ihania (ja myös niitä ei-niin-ihania) juttuja. Lukukausi hurahti ohi tosi nopeesti enkä mä ainakaan oikein oo viel sisäistäny olevani kesälomalla. Säät on tollasia viileitä ja sen verran on esim. ens viikolla viel asioita hoidettavana, ett puoleen päiviin nukkumisista on turha haaveilla.
Mun piti olla asiasta ihan hiljaa ja yhtäkkiä, parin viikon päästä vaan laittaa tänne kuvia muuttolaatikkoelämästä, mutta en malta oottaa. Tosiaan eilen löysin aivan ihanan yksiön mihin muutto olis edessä parin viikon päästä. Tuskin jaksasin odottaa, ett äiti tuo pahvilaatikoita ja pääsen pakkaileen :)
Toinen asia minkä sain eilen hoidettua oli jv-korttihakemuksen vieminen poliisiasemalle. Reilu kaks tuntia siel nihkeessä odotustilassa sai istuskella-asian takia joka itsessään vei pari minuuttia. No, onpahan sekin nyt hoidettu ja 11.pv saan (väliaikaisen) hienon kortin :)
Tänä aamuna asioiden hoitaminen jatku eräällä haastattelulla minkä seurauksena mulla on nyt sit työssäoppimispaikka syksyksi. Erästä opettajaa lainaten: Ihanaa! Nyt ei tarvi enään soitella ja kirjotella sähköpostia, stressata pääsenkö mihinkään mieluisaan paikkaan.

Nyt alkamaisillaan viikonloppu minkä vietän iskällä. Tiedossa on ainakin autolla ajelua, yhet yo-juhlat, viime tipan lahjaostosstressiä, unelman toteuttamista, pyykkäystä, parin tunnin bussimatkoja,... Vauhtia siis riittää vaan ei (toivottavasti...) niitä kuuluisan vaarallisia tilanteita.
Näin edustavana...edustin piknikillä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti