6. toukokuuta 2012

Viikon loppu

Tää viikonloppu tuntu valuneen ihan sormien välistä. 
Ja mitä tuli tehtyä? 

Perjantaina onnistuin nukahtaa linja-autoasemalle bussia ootellessa. Tän seurauksena jaksoinkin sit (torkkumatta) opiskella koko matkan Hämeenlinnaan (huiman tunnin...). Äitin kaa lämmitettiin sauna pitkästä aikaa ja nautittiin perinteisesti sen jälkeen jätskit. Hauskojen kotivideoitten jälkeen meninkin jo melkein heti nukkuun; lauantaiaamuna oli suhteellisen aikanen herätys.

Lauantaiaamuna kaheksan aikaan suunnistettiin seurakunnan toimesta Tampereelle Kirkko 2020 seminaariin. Mietittiin ja esitettiin toisille ideoita miten seurakunnat/kirkko vois laajentaa toimintaansa.  Meiän ryhmä "kehitteli" isospankin eli jos esim. Ähtärissä järjestetään rippileiri jonka kaikki isoset on tyttöjä, mutta leirille haluttaisiin poikaisonen, tämä voitaisiin vaikkapa Hämeenlinnasta järjestää. Idea sai joka ikiseltä paikalla olijalta kannatusta ja heti huomenna asiaa viedään kirkkoneuvostoon :)
Seminaarin jälkeen kävästiin kaupungilla syömässä ja jatkettiin Ristirockiin. Esiintymässä oli Miriam, Rudirok, Tera(pia) ja Juha Tapio. Tiesin vaan viimeseks mainitun etukäteen, mutt yllätyin positiivisesti. Taidan tässä lähipäivinä tutustuu vähän tarkemmin tohon Miriamiin-Rudirokin videoklippejä katoinkin jo Youtubesta. Aivan uskomaton beatboksaaja! Kuvamateriaalia ei juurikaan oo, kamera ei ollu yhteistyökykynen... Takas Hämeenlinnassa oltiin sit 12 aikaan yöllä.

Tänään, sunnuntaina, tulikin nukuttua sit suhteellisen pitkään-ja mikäs toisaalta sen mukavampaa kun herätä lounaspöytään :P Kattelin äitin ja sen miesystävän (joille muuten tuli just vuosi seurustelua täyteen!) telkkaa ja koottiin takapihalle katos. Innostuin siinä sit pihahommiin, haravoin ja kuoputin ties kuinka kauan siinä parin neliön pihalla. Keksin vaikka mitä ihania ideoita mahd. istutusten yms. suhteen, mutt eipä oo mun piha... Äiti heitti sit alkuillasta mut junalle ja tulin kaupan kautta kotiin. Nyt tän loppuillan aattelin vaan chillailla, sen verran väsyttää eilinen-ja huomenna alkaa taas arkinen aherrus koulussa.

3 kommenttia:

  1. Hei, tosi mahtava idea toi isospankki! Sille on aivan varmasti käyttöä, toivottavasti se ajatus toteutuu oikeasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään peukkuja :) Meille seminaarissa olleille pitäs tulla viel postia tässä lähiviikkoina ja mikäli siel on jotain mainintaa asian etenemisestä,yritän muistaa kertoo.

      Poista
  2. Anteeksi vain, mutta eikös isospankki ollut jo hivenen vanhempi idea ja ollut samalla nimellä suunnitteilla ennen toukokuun seminaaria? Ja kannatuskaan ei ihan täysin yksimielistäkään ollut?

    VastaaPoista