3. toukokuuta 2013

Autiosaarelle

Viikonloppuna multa kysyttiin mitkä viis asiaa ottaisin mukaan autiolle saarelle. Ennen oon keksiny nopeestikin vastaukset, mutt nyt jäin oikein miettiin. Muistaakseni lopulta vastasin puukon, teltan, kattilan, aurinkorasvan ja köyden. Ketään ihmistä en haluais mukaan sillä jos tulis jotain riitoja tms. niin joutuis kumminkin sit oleen sen kaa. Tulen saa syttyyn ilman tulitikkuja ja kirja/kirjat ois liiankin äkkiä luettu. Vaatteisiin on ihan turha rajoitusta kuluttaa, niillä mennään mitä päällä sattuu oleen. C´moon, se on autiosaari, ei siel kukaan kattele vaikka hyppis alasti. Mulla on aika läjä lääkkeitä, mutt en kyllä niitäkään ottais mukaan. Jos oon jollekkin allerginen niin sittenpähän oon.

Myöhemmin mietin olisko "varustelistassa" jotain eroo, jos tietäis kauanko saarella joutuu oleen. Ei ois, otin mukaan mielestäni hyödyllisiä juttuja. Aurinkorasva saattaa loppua kesken, mutt sit ei auta muu kun palaa. Eipä olis ensimmäinen eikä varmaan viimenenkään kerta. Palan joka ikinen kesä ihan täällä koto Suomessakin-vaikka kuinka yritän muistaa käyttää rasvaa...

Tajusin myös, ett jotenkin sitä olettaa ett autio saari sijaitsee etelässä, tuol jossain lämpimässä. Mitä jos ei? Mitä jos se sijaitsiskin lähellä pohjoisnapaa ja ois lunta sekä pakkasta? Mitäs sitä sillon osais ottaa mukaan?... Teltta vois olla vähän viilee yöpymispaikka ja todennäköisyys aurinkorasvan tarpeelle on aika onnettomat. Ehkä sitä vois tässä tapauksessa ottaa ne tulitikut mukaan ja...villasukat.
Tältähän se oletetaan näyttävän... Kuta kuinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti