4. huhtikuuta 2013

Mies(ten)logiikkaa

Joku ehkä muistaakin syksyltä tapauksen laivamatka. Pari viikkoa naimisissa ollu jätkä, jonka kanssa ajauduttiin kaksistaan hyttiin. Sammu kiltisti parin pusun jälkeen, ennen suurempaa "vahinkoa". Ja mä tietenkin siinä vaiheessa häivyin vähin äänin.

Jokunen aika sitte oli viettämässä iltaa kaverilla. Tämä jätkä vuorostaan on kihloissa ja saa kesällä lapsen. Vaan kun olivat tarpeeks kaukana sillä hetkellä, niin mua siliteltiin ja ois haluttu pussailla. Tällä kertaa tajusin kieltäytyä.

Näistä kahdesta puolen vuoden sisällä sattuneesta tapauksesta päästäänkin sujuvasti kaikkien aina niin suosikkiaiheeseen; pettämiseen. Mitä on pettäminen ja miksi sitä tapahtuu?
Mielipiteitä on varmasti yhtä monia, kun ihmisiäkin. Mä koen pettämisenä puristelut ja pusut. Jos on ennenkin katsottu tv:tä toisten kainalossa tai halailtu, niin ei se nyt yhtäkkiä oo mitään pettämistä. Kaikista hankalin tilanne on ehkä sillon, kun ite on vapaa ja toinen varattu; enhän sillon petä ketään. Ja voin käsi sydämellä myöntää, etten tee aloitettakaan jos tiedän toisen olevan jo jonkun kaa.
Miksi sitten petetään? Ollaan tyytymättömiä parisuhteeseen ja/tai kännissä. Siinä on kai ainakin yleisimmät syyt. Ollaan kaukana kotoa (kenties) ja unohdetaan siellä olevat. Ikävöidään toista ja hankitaan kolmas osapuoli korvikkeeks?
Miksi ottaa riski ja pettää?


P.S.
Aina välillä joku ihmettelee miten mulla ei riitä kysyntää. Onhan sitä, mutta 85% seurustelee jo valmiiks...

2 kommenttia:

  1. Lätkäisin sulle haasteen blogissani! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :) Eiköhän se vielä tän päivän puolella tule kirjoitettuakin, palaile toki asiaan :)

      Poista