18. huhtikuuta 2013

Alkomahoolia

Luokanvalvoja pääsi maanantaiaamuna yllättään kysyessään onko mulla ongelmia alkoholin kaa. Hieman hämmensi, juuri heränneenä... Seuraava kysymys olikin paljonko menee viikossa ja siihen ehdin jo ihmettelyltä vastatakin. Ei mene alkoholia viikoittain. Jäin kumminkin miettiin onko alkoholi mulle joku ongelma.
Edellisestä juhlinnasta jääneet lonkerot/siiderit saa kyllä rauhassa majailla jääkaapissa, odottaa seuraavaa tilaisuutta. Ennen join, kun oli hyvä syy. Silloin kun joku täytti pyöreitä ja uutena vuotena. Ehkä juhannuksena, pari. Nykyään taukoa on maksimissaan kuukausi tai kaks, "hyviä" syitä keksii millon mistäkin. Jollain on synttärit, yökerhoon pääsee ilmaiseks tai on mentävä kattomaan millon mitäkin artistia. Puhumattakaan uuden baarin avajaisista taikka sisarusseurasta. Myös juomat on vaihtunu. Alkuun pysyin tutussa ja turvallisessa siiderissä.Vähitellen kuvioihin tuli karpalolonkero, myöhemmin greippi. Nykyään suosiossa on vadelmalikööri ja mustikkashotit...
Useamman päivän pohdinnan jälkeen taidan päätyä lopputulokseen, että vaikka käyttö on lisääntyny ja juomat ehkä väkevöityny, mulla ei oo ongelmia alkoholin kaa. Muistan lähes poikkeuksetta mitä on illan/yön aikana tapahtunu ja ihmeelliset känniset säädötkin oon onnistunu hoitaan ennemmin tai myöhemmin. Ei oo tapahtunu mitään, mitä katuisin. Ja koska asia on näinkin hyvin, voi huomenillalla lähteä viihteelle nollaan "rankkaa" viikkoo ;)
Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti