3. huhtikuuta 2013

Kuvatukset


Pääsiäisen postaukseen liittyen keräsin kasaan hoppariajan kuvia ja tein niistä kyseisen kollaasin. En sit kumminkaan liittäny sitä juttuun, kun ei siihen muutenkaan tullu kuvia. Yllä olevat otokset 2010-2011.
Aikanaan kaverin kaa tarpeeks kinattua, sain kuin sainkin kyseisen palapelipaketin joululahjaks. Rantamaisema on ehtiny jo tauluks asti, muut kaks odottaa kokoojaansa.
Eräs ajanjakso elämästä, kun oli resursseja panostaa ruokaan. Harvemmin tulee syötyä noin täydellistä välipalaa.
Edellisen kuvan kanssa samoja aikoja. Koulua oli vähän, tunti tai pari päivässä, joten oli aikaa vaikka kiusata naapureita useamman tunnin karaokesessioilla. Ei siihen aina edes kavereita tai känniä tarvita, että mut saa laulaan.
Ei menny niin ku Strömsössä?
Kevätsiivous #1. Jääkaapin ovee ei saanu enään avattua ilman että joku magneetti ja/tai lappu ois pudonnu. Keltainen viiva yrittää esittää nuolta.
Kevätsiivous #2. Uunin pesu. Tykkäsin ennen, nyt meni into. Vaikeaahan se on!
Olen olevinaan ekologinen. Teen kirjekuoret mainoksista.
En ollu syöny juustonaksuja varmaan 10 vuoteen, kun pidin niitä sekä pahanmakuisina että -hajuisina. En kumminkaan kehdannu kieltäytyä, kun mulle ostettiin leirimatkaevääks... Ja sain yllättyä positiivisesti-nuohan on oikeasti ihan hyviä! Tosin en sais syödä allergioideni takia...
 Pääsiäisen pardipardi-kynnet :D Hienot kun mitkä ja ylllättävän kestävät. Kyseessä on siis tarrat, ei mun kärsivällisyys riitä tuollaisten taiteiluun.
Luvattuja kuvia viime torstain rap-illasta. Daco Junior, Janne Orden, Uniikki,...
Lääkitys kuntoon. Magnesium lisä jotta ei öisin tarvi herätä suonenvetoihin, kalaöljykapselit, allergialääkkeet jo ennakkoon ja suklaata päälle. Pitäähän pahojen lääkkeiden jälkeen syödä jotain hyvääkin ;)

Nyt kun on koneelta taas siivottu valokuvat, voi lähteä lenkille ja jatkaa muuta kevätsiivoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti