21. elokuuta 2012

Palataan vuosikymmeniä taaksepäin...

Onneksi se oli vasta harjoitus...
Ihana draamaopemme saa välillä mitä uskomattomampia ideoita-ja tietenkin me oppilaat ollaan niitä aina innolla toteuttamassa. Tällä kertaa aiheena on Niskavuori teemalla toteutettavaa patsastelua kauppakeskus Triossa. Johan oli monimutkasesti sanottu... Suomeks sama siis: Ollaan etitty kaikille vanhanaikaset vaatteet (mä oon lainannu äitiltä kansallispukua), meille tulee koululle kampaajat/meikkaajat sinä aamuna ja ruokailun jälkeen siirrytään seisomaan käytännössä ilmassa leijuvalle catwalkille tuonne yhteen kauppakeskukseen.
Ite oon moisesta ihan innoissani-vaikka en esim. uskaltanu ite silittää esiliinaani etten vaan pilaa äitin arvokasta omaisuutta. Mikä on oikeesti hienompaa kun saada (kerrankin) oma "stailaaja" ja useamman tunnin ajan laittautua ihan rauhassa. Triossa asiakkaat käytännössä näkee meiät joka suunnasta joten ulkonäköön on panostettava. Vanhoihin asuihin liitetään kaveriksi jotain nykyaikasta; kotijuustojen, trukin, kalastajaverkkojen yms. ympäriltä saattaa ohikulkia bongata energiajuomia, kännyköitä, kuulokkeita ja ties vielä mitä muuta.

2 kommenttia:

  1. Hassu tyttö. Kansanpuku vois olla kans jännä. Sellanen arkisempi vuosisadan takainen asu. Tai ehkä vuosisatojen takainen paremmin.
    Mutta tuokin on hauska. Sun pitää kertoa enempi tuosta projektista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakas Kettu kun en voi kertoo enempää ennen kun varsinainen "esiintyminen" on ollu, ei oo mitään enempää kerrottavaa. Myöhemmin kyllä tulee lisämateriaalia siitä miten ko.päivä meni :)

      Poista