13. elokuuta 2012

Jurassicrock -12

Tää on taas yks sellanen juttu mille nauran, kun joskus palaan vanhoja juttuja lukeen, mutt ei se mitään... Blogi on tapa purkaa ajatuksia ja niin teen nytkin.

Oltiin lauantaina muutaman muun SPR nuoren kaa Mikkelissä, Jurassicrockissa jakamassa kesäkumeja. Meitin seuraan liitty oikeestaan koko päiväks yks jätkä, raukka oli kadottanu puhelimensa ja kaverit. Vaikka tyyppi saikin takiaisesta lähtien ties mitä "lempinimiä" meiän porukalta, mä kumminkin olin toista mieltä. Jotain kummallisen vetoovaa siinä vaaleensinisten silmien ja vaaleenruskeen nahkatakin yhdistelmässä oli... Kaheksan aikaan alettiin tekeen lähtöö ja siinä portilla annoin tyypille numeroni ja käskin soitella.
Niin siinä sit kävi, ett myöhästyttiin meiän bussista ja kun saatu ketään hakeenkaan, palattiin takas festarialueelle. Seuraavan bussin tuloon oli kumminkin viis tuntii. Hetken aikaa alueella pyörittyä, löydettiin samainen jätkä kavereineen ja pidettiin hauskaa niitten kaa. Tai ainakin mulla oli hauskaa niitten seurassa. Yks porukan tyttö esitteli ittensä vähän huonosti ja kun asiasta kysyin, hän yllättäen olikin tän meiän seurassa pyörineen jätkän tyttöystävä. Olivat kuulemma kaks päivää seurustellu.
Se siitä sitten... Yhen aikaan lähettiin festaribussilla takas keskustaan, ettei varmastikaan myöhästyttäs viimesestä bussista-ja tän tyypin tyttöystävä tuli samalla kyydillä. Ei siis ollu menossa kavereittensa kaa paatille yöks, hmm...
Sarjassamme mahtavat työpaidat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti