28. elokuuta 2012

Life is life,nannaanaanana

Tänään oli se päivä kun patsasteltiin likemmäs kolme tuntia leijuvalla catwalkilla. Koska kuvia ei tietenkään kuvaajilta saman tien saa, kirjottelenkin jostain ihan muusta ;) Se postaus missä kirjottelin hyvästä elämästä, oli viime vuoden yks koulutyö ja nyt tulee toinen. Tällä kertaa vuorossa on ihmissuhdetaitojen opas opiskelijalle.

1. Ole oma itsesi
Älä esitä mitään mitä et ole sillä pitkällä tähtäimellä roolin vetäminen käy raskaaksi ja/tai rooli alkaa ratkeilla-todellinen minä tulee esille.

2. Ota muut huomioon
Anna jokaiselle oikeus olla oma itsensä, kohtele kaikkia tasa-arvoisesti ja ole ystävällinen. Kehu ja anna rakentavaa palautetta tilanteen vaatiessa.

3. Luota itseesi ja muihin
Ole luotettava muille ja luota myös itse muihin. Älä valhetele edes pienimmissäkään asioissa, siitä kiinni jääminen satuttaa kumpaakin osapuolta.

4. Ole esimerkillinen
Älä hyväksy väkivaltaa millään tavalla; omassa toiminnassasi tai sivusta katsojanakaan. Älä sekoile turhia ja pyri muutenkin olemaan mallina nuoremmille.

5. Tee toisille mitä haluat heidän tekevän sinulle
Siinä se lyhyesti tiivistettynä on. Hyvät teot yleensä muistetaan ja pyritään maksamaan takaisin (tavalla tai toisella).

Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti