1. huhtikuuta 2015

Valmista tuli!

Lauantaina tuli juhlittua valmistumista. Pitkälti koko alkuvuoden stressasin kaikkia juhlavalmisteluja- alkaen siitä mahdunko mekkooni (piti 8kg laihduttaa, mutta se vähän jäi...). Kuvan mukaiset kutsut postitin hyvissä ajoin ja seuraava stressinaihe olikin heti valmis; yksitellen porukka ilmoitteli ettei pääse paikalle. Kellä oli töitä, ketä oli kipeenä, kellä ei ollu rahaa matkata,... Lasketusta 35 vieraasta paikalla oli lopulta vähä reilu 20.
Mahdollisimman pienen budjetin juhlissa tarjolla kahvin kanssa oli kinkkuvoileipäkakkua (täti teki), muutamiakin erilaisia pikkuleipiä (mummon tekemiä+mun ehdottomia suosikkeja Dominoita), kuivakakkuja (äiti teki), kaksia erilaisia mokkapaloja (tein ite) ja tietenkin täytekakkua (äiti teki). Juomapuolella kahvin lisäksi/vaihtoehdoksi oli teetä, limpparia ja alkoholitonta boolia-joka tuntui varsinkin lapsille maistuvan.
Kahvien jälkeen serkku viihdytti lauluesityksellä ja loppujuhlat sujui vapaasti seurustellen. Viiden aikaan viimeisetkin taisi lähteä ja Setämiehen kaa auteltiin äitiä siivoamaan ennen kun tuli kiire kirjautua lähistön hotelliin jatkoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti