12. marraskuuta 2014

Joulurauhaa (Huom! Sisältää joulusalaisuuksia, ei perheen pienimmille!)

Mulla alko tänään liki kahden kuukauden joululoma. Vaikka viime viikolla satanut lumi on ehtinyt sulaa, tehnyt kaikesta taas mustaa ja pimeetä, oli juhlamieli korkealla. Ensitöikseni kotona oli laitettava joulubiisit soimaan ja leivottava joulutorttuja, nam! Joulutorttujen jälkeen uuniin tiensä löysi kauraleipä ja ensi viikon ruokailuja ennakoiden makaroonilaatikko. Huh, kuinka tehokasta; tämä kaikki alta parin tunnin.
Oikeastaan otin "varaslähdön" joulufiiliksiin jo koulussa; kirjoittelin listaa läheisten tulevista joululahjoista, ostoslistaa siitä mitä vielä puuttuu. Tuossa isompia tiskejä äsken tiskatessa rupes hymyilyttämään, kun lahjoja miettiessä en kyllä tullut ajatelleeksi sitä kuka on tänä vuonna ollut kiltisti ja kuka ei. En miettinyt kuinka tuhma olisi sisarusten tai ystävän olisi täytynyt olla jotta tälle suunniteltu paketti jäisi antamatta. Usko kiltteyden merkitykseen taisi loppua samalla, kun loppu usko joulupukkiin.
Melkein suunniteltu essun ja sukkisten yhteensopivuus ;)
Ajattelin tässä vielä käydä kaivamassa jouluvalot ikkunaan ennen, kun rauhoitun sohvalle kuuman kaakaokupillisen ja torttujen kanssa. Ennen, kun pysäytän itseni sisäistämään sen ajatuksen, että kun tämä loma loppuu, olen enään alta kuukauden lahtelainen. Ja sen kun tämä loma loppuu, olen enään n. 2,5kk opiskelija. Hämmentävää suorastaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti