20. syyskuuta 2014

Vapaa-aika, mitä se on?

Kuten mainittua, mulla alko pari viikkoa sitten työharjoittelu Helsingissä. Tällä hetkellä vapaa-aika on 99% kadonnut käsite, tuntuu ettei mulla ole enään elämää. Viikot kuluu töihin-kotiin-töihin-kotiin-töihin-kotiin-linjalla. Riippuen siitä moneltako uni on illalla tullut, aamuisin on tunnista pariin aikaa tehdä jotain (esim.eväät, syödä aamupala ja tiskata) ja yöllä kotiutuessa about tunnin verran ennen kun uni taas maistuu. Viikonloput välissä tuntuvat siis oikeilta armopaloilta-ja hyvinpä osasin ottaa kahtena edellisenä kaiken elämästä irti.
Nuo viikonloppujen irtiotot, siiderien ja lonkeroiden vieressä vietetyt tunnit, on todella tullu tarpeeseen-mutta opinnäytetyö on heti aikataulusta kaksi viikkoa myöhässä... Nyt kun sain pyykit pestyä ja näyttösuunnitelman kirjoitettua, on aika tarttua yliviivaustusseihin ja alkaa käymään materiaaleja läpi. Vähintäänkin johdantosanat ja ensimmäinen luku kirjoitettava ennen kuin seuraava työviikko maanantaina imaisee mukaansa.
Ensi viikonloppu on tarkoitus viettää Setämiehen seurassa enkä silloin halua uhrata ajatustakaan kouluasioille. Tittidii, mikä hyvä asenne siihen nähden kuinka vaiheessa olen-ja siihen että aika tasan puolen vuoden päästä olis tarkoitus valmistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti