4. syyskuuta 2014

RiGGi, korjataan...

Monena iltana oon tuskaillu nukahtamisen kanssa. Ei auta rauhassa nautitut teekupposet, ei useammankaan tunnin lukeminen eikä se, että koko päivän olisin tietoisen vähän virtuaalimaailmassa viettänyt aikaa. Tämän hetken unentarpeeni on 9,5-10h yössä-ja kun parhaimmillaan uni on puoli kolmen aikaan lopulta tullut, on aamulla ollut täysin turha toivo herätä kouluun seittemältä. Monta turhaa poissaoloa selitettävänä ihan vaan sillä etten saa ajoissa unta...
Eilen Iholla-jakson jälkeen, noin puoli kymmenen siis, olo oli ainoastaan tyhjä. Väsytti niin, että itketti. Tiesin silti etten nukahda vaikka sänkyyn samantien kaatuisinkin. Kun on tarpeeksi väsynyt, elämä menettää mielenkiintosta ja kaikesta tulee turhaa.
Kaivoin laatikkoon piilotetut unilääkkeet takaisin käyttöön ja reilun tunnin kuluttua sammutin valot. Seittemältä kellon soidessa heräsin täysin virkeänä-olin nukkunut yöni taas kunnolla. Hyräillen etsin kaapista itselleni uuden koululaukun (eilen hajonneen tilalle) ja aamupalan jälkeen suuntasin suhteellisen tyytyväisenä opinahjooni. Kyllä tämä tästä, toivoa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti