14. toukokuuta 2014

Hei hei HayDay?

Ostin aikanaan tabletin lähinnä pitkien juna- ja bussimatkojen viihdykkeeksi, ajatellen että ehkä sillä voisi tehdä koulujuttujakin-ja näin ollen hävittää huonokuntoisen läppärin. Näin teinkin, siis hävitin läppärin, ja jo jokusen tovin päästä turhauduin. Taisi olla leiri- ja retkitoiminnan noin 10 sivuinen portfolio kirjoitettavana... Tilasinkin siis uuden läppärin-ja ajattelin että nyt! Tabletin voi jättää siihen omaan arvoonsa mihin sen suunnittelinkin-ja kouluhommia on kumminkin niin vähän että konettakin oikeasti tarvis kahtena tai kolmena päivänä viikossa.
Noh... Ajatuksenahan tuo kuulostaa toimivalta. Jää paljon aikaa kaikkeen muuhunkin, oikeaan elämään. Vaan enpä tuohon tavoitteeseen ole vielä päässyt. Viikonloppuna äitienpäiväriennoissa tabletti oli mukana ja ajankuluksi tuli HayDay ladattua. Kaikessa yksinkertaisuudessaan hemmetin koukuttava! Yöunet on menny-tai olin mä eilen "jo" yhdentoista jälkeen nukkumassa. Joskus on mennyt kahteenkin... Ja sekös on sitten mukavaa yrittää aamulla päästä kouluun -.-
Tosin noihin ikäviin arkiaamuihinkin on löytynyt helpotus; herään n.tunnin ennen kuin pitää lähteä jolloin ei tarvi aivan silmät ristissä ja kiukkuisena ulos pyrkiä. Teen iltaisin tuorepuuron (kaurahiutaleita ja jogurttia) jääkaappiin maustumaan-josta se on aamulla nopea napata. Hyvin pystyy syömään ja pelaamaan yhtä aikaa. Noin viis minuuttia ennen lähtöä tabi lataukseen ja vaatteiden vaihdon kautta kouluun. Mietin miksi ihmeessä peruskouluaikoina aamut piti pilata listalla hommia (vaatteiden vaihto, aamupala, petaaminen, hammaspesu,...)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti