19. heinäkuuta 2013

Selvisit ja kelpaat kelle vaan

Tänään on jo perjantai! Mihin viikko on taas menny... Okei, tiedän varsin hyvin mihin se on mennny. Siihen että oon haikaillu takaisin Kroatian lämpöön, takaisin V:n ja setämiesten seuraan. Siihen, että olen opetellu pukeutuun sään mukaan-jopa öisin. Uskokaa tai älkää, mutta alkuviikosta palelin öitä vaikka mulla oli kunnon yöasu, villasukat, peitto sekä fleeceviltti. Hyrrr...
Lähiaikoina on unettomuuskin taas ollu häiriöksi, viime yönä valvoin kolmeen ennen kun uni tuli. Kuuden tunnin nokosten jälkeen olo oli ymmärrettävästi aika voimaton, mutta päihitin päiväuni tarpeen lähtemällä asioille. Ja kyllä kannatti!
Hain yli vuoden lainassa olleen teltan kaverilta takaisin-ja sain ilmaiset torikahvit. Kävin hakemassa Seppälän paketin Siwasta-ja sain 10% alennuskupongin. Törmäsin hyvännäköiseen feissariin joka onnistu puhuun mut jääkarhujen suojelijaks-ja lupasi vielä soitella ;) Hain kirjastosta kasan kirjoja ja levyjä, pakolliset lääkkeet apteekista ja kartonkeja kuvakollaasia varten. Illemmalla suunnataan Juniorin kaa sirkukseen (aitiopaikoille!) ja samallahan siitä naapurista vois ne kuvakollaasin kuvatkin hakee. Energiasta ei siis oo pulaa-eikä sadekuurotkaan tänään menoo haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti