24. heinäkuuta 2013

Keskiviikko.

Nyt kun aamun kipeilystä ja sen aiheuttamasta stressistä on taas hetkellisesti toivuttu, voi tosissaan miettiä mihin tän lomapäivän käyttäis. Kaupungille pitäis mennä asioita hoitaan-mutta se ei onnistu ilman avainlukulistaa, joka on päättäny mennä johonkin hyvään jemmaan. Voisin toki hakea postista valokuvat ja valmistella kollaasia eteenpäin taikka askarrella synttärikortit valmiiks. Äippä on tulossa huomenna käymään ja kämppä on kun suoraan facebookin Criminal Case pelistä. Ilman ruumiita tosin.
Esimerkki CC:sta.
Kummallisesti päivät on menny ihan johonkin muuhun kun siivoomiseen. Yks päivä päätin vaihtaa järjestystä, kyllästyn nopeesti, ja sitten kun idea ei ollukaan niin toimiva, jäi jokunen huonekalukin vähän miten sattui. Useampi tunti menee, että tänne jonkun kehtaa kylään päästää-ja siinä vaiheessahan kaikki kaupungin asioiden hoitopaikat on menny jo kiinni. Hmmm!
Tänne kiitos!
KesäLOMALLA  sitä paitsi kuuluu lomailla. Ottaa rennosti ja elää ilman stressiä. Turhauttavaa siis joutua miettiin ett jos teen ton niin toi jää tekemättä. Voisin jättää hyvin kaiken tekemättä ja vaan löhöillä. Nauttia hetkistä, nauttia elämästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti