30. tammikuuta 2013

Ota kuvia, naura liikaa ja rakasta

Kasvaessa opimme, että se ihminen kenen ei koskaan pitänyt pettää sinua, luultavasti tekee sen. Tulet särkemään sydämesi luultavasti useammin kuin kerran ja se on rankempaa joka kerta. Tulet myös särkemään sydämiä, joten muista miltä tuntui kun omasi oli särkynyt. Tulet taistelemaan parhaiden ystäviesi kanssa ja syyttämään rakastasi asioista mitä entinen rakkaasi teki. Tulet itkemään koska aika menee liian nopeasti ja menetät jonkun ketä rakastat. Joten ota kuvia, naura liikaa ja rakasta niin kuin sinua ei olisi koskaan loukattu. Jokainen 60 sekuntia, jotka vietät vihaisena on minuutti onnellisuudesta pois. Pois ajasta jota et koskaan tule saamaan takaisin. Rakkaus on voiman antamista ärsyttääkseen sinua, mutta luottamaan siihen ettei hän tee sitä.

Oikeilla rakkaustarinoilla ei ole onnellista loppua, koska oikea rakkaustarina ei koskaan lopu. Tiedät olevasi rakastunut, kun vaikein asia on sanoa hyvästi. Älä koskaan anna kenellekään kaikkeasi, sillä kun hän on poissa, on sydämesi viety. Kun elämäsi rakkaus jättää sinut ja sanoo "voimme edelleen olla ystäviä" se on sama kun koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi "voit edelleen pitää sen". Jos et saa jotain ihmistä ajatuksistasi pois, ehkä hänen kuuluukin olla siellä. Kun todella rakastat jotain, olet valmis päästämään irti ja jos hän tulee takaisin, se on tosirakkautta. Tosirakkaus on aina vaivan arvoista. Älä koskaan luovu asioista jotka saavat sinut hymyilemään. Se satuttaa kun rakastat jotain, mutta et saa pitää häntä sylissäsi.

Elämän suurin haaste on löytää joku, joka tietää kaikki virheesi, eroavaisuutesi ja mokasi, mutta edelleen rakastaa sinua. Rakkaus on kuin sota; helppo aloittaa, vaikea lopettaa ja mahdoton unohtaa. Maailman hienointa ja kauneinta asiaa ei voi tuntea eikä nähdä vaan se pitää kokea sydämellä. Älä koskaan riko sydäntä joka oikeasti rakastaa sinua. Muista ettet tule olemaan rakkaasi ensimmäinen, viimeinen etkä ainoa. Hän on rakastunut aiemmin ja tulee rakastamaan uudelleen. Jos hän rakastaa sinua nyt niin millään muulla ei ole väliä. Hän ei ole täydellinen, mutta et ole sinäkään ja te ette tule yhdessäkään olemaan täydellisiä. Pidä hänest kiinni ja anna hänelle osa itsestäsi. Hän ei tule ajattelemaan sinua joka hetki, mutta hän antaa sinulle osan itsestään, jonka tietää sinun pystyvän rikkomaan. Älä satuta häntä tai vaihda toiseen. Älä odota enempää kuin hän voi antaa. Hymyile kun hän tekee sinut onnelliseksi, huuda kun hän tekee sinut vihaiseksi ja kaipaa kun hän ei ole kanssasi.

2 kommenttia:

  1. Että olen aina vihannut tuota "jos exäai sanoo että voitte olla ystäviä, on se sama kuin koirasi kuolisi ja äitisi sanoisi että voit pitää sen" juttua. Järki käteen, se on aivan eri asia! Exä jättää, koska a.ei tunne enää vetoa sinuun b.on löytänyt jonkun uuden c. HALUAA EHKÄ PELKÄN YSTÄVYYTENNE TAKAISIN koksa piti sitä parempana kuin seurustelua. Ja tästä tyttö fiksuna kieltäytyy koska jos poika ei halua seurustella hän on yhtä arvokas kuin mätänevä, haiseva raato jolla ei ole enää tunteita ja joka on pakko haudata. En vain ymmärrä mikä logiikka siinäkin on, että jos toinen ihminen ei halua erota riidoissa ja haluaa ehkä jopa jatkaa ystävinä (joita todennäköisesti he olivat ennen seurustelua) toinen leimaa tämän suunnilleen itselleen kuolleeksi elukaksi.
    Tämä on naisten keksimä "vitun hauska" tapa vihata jotain exäänsä, joka todennäköisesti oli playeri. Itsehän olen kaikkien eksieni kanssa hyvissä väleissä enkä todellakaan vertaisi heitä kuolleeseen eläimeen. Omia kuolleita lemmikkejänikään en ole säästellyt pakastimessa vaan hautasin asianmukaisesti.
    Aamen.
    Anteeksi rageni, tämä vertaus vain nyt on niin syvältä.
    Samoin on "Ai, seurustelet exäni kanssa, kiva. Haluatko myös aamupalan tähteeni?" koska se poikahan ei voi missään nimessä tehdä ketään muuta kuin yhden tytön onnelliseksi elämänsä aikana.

    VastaaPoista
  2. Kuten varmasti fiksuna ihmisenä ehkä arvasitkin, teksti ei ole oma tuotokseni vaan lainaus jostain minkä löysin vuosia sitten.
    Itsekään en oikein ymmärrä tuota vertausta. Minunkin lemmikkejä on arvostettu loppuun asti-eikä siis todellakaan jättämällä mihinkään vitriiniin mädäntyyn.

    VastaaPoista