7. tammikuuta 2013

Lupauksia, lupauksia

Love
Uutena vuotena huulilta pääsi puoliks vahingossa lupaus löytää rakkaus rinnalle tänä vuonna. Ja kuten edellisestä postauksesta saattaa lukea, jotain sen suuntaista jo on löytynytkin.
Kavereille yritän muistaa sanoa kuinka tärkeitä he ovat. Kuinka hienoa on että on ihmisiä joille voi puhua mistä vaan, ihmisiä joille voi soittaa että nyt nähdään ilman syytä. Ihmisiä joiden kanssa voi nauraa vedet silmissä ja pysyvät elämässä sillon kun kaikki muu tuntuu katoavan.
Tietenkin myös perhe on tärkee, mutt jotenkin heidän (meidän?) välistä rakkautta pitää itsestään selvyytenä. Liian harvoin tulee oikeasti, suoraan sanottua kuinka rakkaita vanhemmat ja sisarukset on. Siinäkin on tavoitetta tälle vuodelle...

Beauty
No, hyvä ettei tänäkään vuonna tarvi ruma olla :P Syksyllä huomasin kuinka paljon oikeesti tekee niinkin yksinkertaset asiat kun ahkera vedenjuominen ja lenkkeily. Mitään hirveen pitkiä ja raskaita lenkkejä ei tarvi tehä vaan lähtee ulos vähän käveleen, kun se tuntuu hyvältä. Ja kävellä just sen matkaa kun tuntuu hyvälle. Luonnollisuutta pidän kauniina joten tuskin esim. tänä vuonna alan meikkaan sen enempää mitä ennenkään...

Experience
Kokemuksia, elämyksiä, rutiineja,... Tarviiko tätä edes kummemmin selitellä? Tässäkin vuodessa on vielä reilu 300 päivää jäljellä joten varmasti ehtii sattua ja tapahtua paljon kaikenlaista. Sitä innolla odottaen :)

Ennustuksia kuluvalle vuodelle. Miltä näyttää? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti