14. tammikuuta 2013

Onnea on...kuivamuonavarasto

Me tehtiin tänään koulussa harjoitus, jossa parista toisen piti laittaa silmät kiinni ja toisen osapuolen koskettaa tätä hellästi esim. olkapäähän. Silmät kiinni olevat piti aistia lähestyvä kosketus ja väistää. Yksinkertaista-tai niin sitä ainakin luulis. Silmät kiinni en tienny yhtään mistä suunnasta kosketus tulee ja mihin kohtaan kehoo. Vaikka koskettajana oli yks mun parhaista ystävistä, en voinu mitään kyynelille jotka alko valuun mun silmistä. En halunnu enään, mutta en pystyny myöskään sanoon sitä ääneen.
Melkein ainakin hyvä aasinsilta päivän kokkailu aiheeseen. Näin viikon alkaessa olis pitäny käydä kaupassa, mutta mä väsähdän aina itkettyäni. Kuivamuonavarastosta onneks löytyi tarvikkeita kunnon ateriaan sekä makeisiin jälkiruokiin.
Spagettia ja tomaattikastiketta ja jälkiruuaks kaksia eri leivonnaisia...
Jos joku omilleen muuttoa suunnitteleva tai jo omillaan asuva miettii mikä ihme on kuivamuonavarasto, niin sillä nimellä kutsun kaappia jossa säilytän pitkään säilyviä elintarvikkeita. Varasto täytetään, kun on rahaa ja kun ei oo rahaa, voi sieltä syödä pöperöitä. Täynnä kaappi harvoin on mutta jos olis niin sieltä löytyis kaikki seuraavat tuotteet;
muro- tai myslipaketti
kaakaojauhepaketti
teetä
kahvipaketti
näkkileipää
keksipaketti
lasagneaineksia (siis niitä paketteja missä on levyt ja kastikeainekset)
italianpatapussi
riisiä
makaroonia
kaurahiutaleita
sokeria 
mausteita
nuudeleita
hunajaa
vehnäjauhoja
perunajauhoja
ruskeakastike-pusseja
tomusokeria
hernekeitto
tonnikalaa öljyssä x2
ananasmurskaa x2
ananaspaloja x2
ananasrenkaita x2
pilttejä 
papukastike
tomaattikastike
jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti