27. tammikuuta 2013

Kuvaturaus

Sitä ottaa välillä vaikka kuinka paljon kuvia tietämättä syytä. Tietämättä mihin niitä vois käyttää tai vähintään sen unohtaa siihen mennessä, kun esim. tulee seuraavan kerran koneelle. Ja eipä ihan kaikkia kuvia, niitä "turhimpia" viitti paperisiksikaan tilata, täyttämään laatikoita. Jättää sen tilan enemmin tärkeämmille ja merkityksellisemmille kuville.
Kuva 1
Vaatekaappia siivotessa mietin jälleen kerran mitä teen tuolle vihreelle vaatekappaleelle. Aivan ihana kuosi ja kevyttä materiaalia, mutta vain jokusen koon liian iso. Äiti sai jossain vaiheessa hommakseen pienentää, mutta ei se oikein siltikään ole hyvä. Vyö löyty myöskin käyttämättömänä kaapista ja niin... En tiedä tuleeko edelleenkään kumpaakaan käytettyä, mutta kaappiin jäivät.
Kuva 2
Vuoden alussa löysin (hetkeks) taas harrastuksen palapelien parista. Jokunen taulu siinä sitten valmistukin ja niiltä oma kolo munkin kotoo löytyis, on tarkoitus saada uusi koti kaikille. Kuten vaikka tuolle palmurannikolle...
Kuva 3
Mihin lie, varmaan faceen, kaipasin uutta profiilikuvaa. Nyt ois taas uutta vailla, nuo hiukset kun ovat muisto vain nykyään.
Kuva 4
Joku aika sitte mulla oli taas vähän huonompi jakso. Fiilis oli kuta kuinkin tuollainen kun tuolla vauvalla. Kaikki oli oikeestaan hyvin, mutta ei silti ollu. Kuvan otin talteen ja oli tarkotus kirjotella tänne fiiliksistä, mutta jotenkin se jäi. Oli jatkuvasti paha olo eikä mikään tuntunu hyvältä. Jotenkin siitäkin selvittiin, nyt menee jo paremmin. Normaalisti.
Kuva 5
Ehkä maailman parasta salaattia vaikka ite sanonkin. Iso kulhollinen katos alle vuorokaudessa,...
Kuva 6
Tästäkin oli idea joka jäi sillä hetkellä toteuttamatta eikä oo enään ajankohtanen. Silmien sanotaan olevan sielun peili-no mitä näkyy??
Kuva 7
Huonon päivän piristys; pannukakkua, kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Toisinaan tarvii hemmotella itseään ja syödä herkkuja hyvällä omalla tunnolla. Oman haasteensa pannukakun tekoon toi kaverilla lainassa oleva syvä uunipelti...
Kuva 8
Muistan himoinneeni tuollaista kansioo siitä saakka, kun joskus ala-asteella luokkakaverilla näin vastaavan. Siitä lähtien oon tasasin väliajoin käyny kiroomassa mm. Tiimarissa kallista hintaa-ja eilen sitten shoppaillessa kyseinen löytyi kohtuuhintaan Tigeristä. Ja mikä parasta, sateenkaaren väreissä!

2 kommenttia: