10. joulukuuta 2012

Vauhdikas ja railakas viime viikko

Viime viikolla riittikin menoa ja meininkiä, olihan tiedossa sentään useampi vapaapäivä. Torstaina oli kaverin yo-juhlat Hyvinkäällä. Vaikka ei heti ehkä uskois, mä jännitän ihan hirveesti tilanteita joissa on paljon entuudestaan tuntemattomia ihmisiä-niin kun tälläkin kertaa. Yritin saada itelleni kaveria mukaan, mutta eipä hän halunnu seuraks lähtee.
Kuten aina, meno oli aika jähmeetä ennen kun jää suli (toisin sanoen kun ihmeaine alkoholi astu kuvioihin). Käytiin illan aikana tutustumassa paikalliseen yöelämäänkin ja sen verran voin sanoo, etten kyllä ihan kiltisti omalla pedilläni yötä nukkunu. Perjantaiaamun kuittailujen mukaan en myöskään osannut olla hiljaa... ;)
Ylioppineella vein tölkkinipsuista valmistetun käsilaukun
Juhlista joten kuten selvinneenä palasin takasin Lahteen sillä vuorossa oli 8-sali rap. Tais olla syyskuuta kun olin kaverin kaa vastaavassa tapahtumassa kattomassa Cheekiä. Tällä kertaa puikkoihin pääsi artistien lisäks rohkeat tulevaisuuden lupaukset Open Mic-osuudessa. Illan varsinaisina esiintyjinä oli Ideaali ja Jay Who, Tuomas Kauhanen, Brädi ja Aste.
Jos edellistä rap-iltaa ei lasketa mukaan, en varmaan ikinä oo riehunu niin paljoo, niin onnellisena. Kaikkia biisejä en osannu laulaa ulkoo (kun en ees etukäteen tienny kaikki artisteja, kröhöm...) mutta ei se ainakaan menoo hidastanu. Neljän tunnin riehumisen jälkeen poikettiin luokkakaverin kaa yksille kotimatkalla. Tällä kertaa oikeasti yksille.
Rap illan kuvasaldoa
Kahden illan juhlimisen jälkeen oli jo syytäkin vähän rauhoittua. Puoli päivää ensin nukuttuani, suuntasin nenäni Hämeenlinnaan ja Antti Tuiskun joulukonserttiin. En tiiä johtuko osittain väsymyksestä, mutta niin ehkä noloa kun se onkin, mä itkin. Kyllä kannatti laittaa veronpalautusrahat päästäkseen kotikirkkoon kattoon artistia jonka elämää on enemmän tai vähemmän seurannu tän yheksän vuotta.
Melkein puolentoista tunnin konsertin jälkeen suuntasin tieni loppuviikonlopuksi äitille. Ollessani näiden kaikkien jälkeen onnellisempi ja tyytyväisempi elämääni kun pitkiin aikoihin.
Ihanampi kuin rakeiset kuvat antaa ymmärtää...

2 kommenttia:

  1. Aiemmin murehdit neitsyyden menettämistä, sitten olit neitsyenä yhdelle liian kokematon ja nyt kerrot jo miesseikkailuistasi? Nopeaa muutosta :D

    VastaaPoista