22. heinäkuuta 2012

Ookkona Oulust?

Alkuviikon tosiaan vietin tuolla vähän pohjosemmassa, nimittäin Oulussa. Tässä lisää kuulumisia niiltä päiviltä.

Päivä 1 (su)
Menomatkaankin kulu sujuvasti useampi tunti eikä me sit mitään erikoisempaa tehtykään. Käytiin Filmtownista hakeen karkkei ja vuokrattiin Gleen ensimmäinen tuotantokausi mitä sit kateltiin.

Päivä 2 (ma)
Jatkettiin Gleen katteluu, datailtiin, tutustuttiin koirapuistoon (tai siis mut tutustutettiin koirapuistoon) ja tuli siinä talviturkkikin heitettyä samalla, kun rannalla käytiin.

Päivä 3 (ti)
Polkastiin ittemme Second Hand Storeen ja Tietomaahan, missä sujuvasti saikin ajan kuluun. Kirpparilta ei löytyny mitään mutt Tietomaa oli paaaaaaaaljon viihdyttävämpi mitä etukäteen luulin. Erityisen kivaks osottautu vuoristoratasimulaattori. Iltasella katteltiin loput Gleet-ja jestas, ett ne meni tunteisiin. Itkin vaikka kuinka kauan...

Päivä 4 (ke)
Aamusella heräiltiin leffan merkeissä. Pyöräiltiin torille ja samalla mut tutustutettiin Oulun kirjastoon. Vietettiin aurinkoisia hetkiä satamassa ja aittakaupoissa kierrelle, ei ollu kiire mihkään.

Päivä 5 (to)
Aamulla olikin aikanen herätys, sillä kotimatka oli eessä. Kuutisen tuntia meni sujuvasti junassa ja sen jälkeen oonkin ollu HML:ssa.
Pakollinen poseeraus poliisisedän kaa

2 kommenttia:

  1. Pakko myöntää, et mulla on vielä talviturkki heittämättä. Hups ;)

    VastaaPoista