3. helmikuuta 2012

Vauvoista

Oon nyt jostain syystä innostunu kattoon dokumentteja ja viimesin oli Liv D:Tilauksessa tyttövauva . Eräälläkin dokumentin pariskunnalla oli 8 poikalasta ja silti he halusivat vielä tytön-eivät osanneet olla onnellisia siitä mitä olivat jo saaneet... Osa dokumentin pariskunnista oli valmis tekemään tytön saamiseksi mitä tahansa, esimerkiks käyttämällä PGD:tä hyväks, osa suosi luonnollisia menetelmiä. Kaikilla kuitenkin oli sama unelma, saada tyttövauva.

PGD herätti ristiriitasia ajatuksia; onhan se lohduttava tieto ett alkio on varmasti terve ja loput solut voi jättää pakastukseen mahdollista myöhempää käyttöä varten mutta onko oikein valita lapsen sukupuoli (ns. mittatilausvauvat). Kaikissa maissa PGD ei oo laillista, mutt mikäli oikein ymmärsin, Suomessa toimenpide on täysin laillinen.

Totta kai koko dokumentin aihekin herätti ajatuksii. En ymmärrä ihmisii jotka haluu vaan tiettyä sukupuolta olevan lapsen. En kiellä ettenkö joskus haluis itekin tyttövauvan, tytön kanssa ois helpompi touhuilla kaikkee (riippuu tietenkin tytöstä) ja sille vois ostella kaikkee tosi söpöö pinkkii/Hello Kittyy yms. mutta yhtä lailla rakastaisin poikaa. Lapsi ois kumminkin oma, äidin suuri rakkaus ja silmäterä. Eikä mulle oo mikään masennuksen aihe vaikkei niitä lapsia ikinä tuliskaan.
Kuva: Google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti