27. helmikuuta 2012

Toivottavasti oot siinä vielä aamullakin...

1.
2.
3.
4.
5.

1. Näin lomalla ei oo kiire minnekään, en kulje ns. kello kaulassa ja päivinä joina saa herätä oman aikataulun mukaan, jaksaa kiinnittää enemmän huomioo omaan ulkonäköönsä ja/tai nauttia kunnon aamupalan. Kuva on eilisestä aamupalasta; kaks lauantaimakkara-kurkku-voileipää, lasi appelsiinimehua ja lautasellinen marjamuromysliä maidolla.

2. Eilen suuntasin siskolleni yökylään, mukana Googlen kuvaa vastaava hiusväripaketti. Pää sai uutta väriä viimeks syyslomalla joten oli korkee aika värjäillä juurikasvu piiloon. Kuparinruskeen valitsin jo viimeks joten samoilla linjoilla oli turvallista jatkaa.

3. Vaan eipähän ne värit aina koskaan päässä näytä samalta kun paketin kyljessä. Jopa näin illan hämyssä väri näyttää enemmän paketin sävyltä mitä oikeesti, päivänvalossa on. Mutt en valita, muutama pesu ja väri on se mikä pitäis-sitä paitsi tää punertavakin on kiva. Moni on sanonu ett mulle sopi ne räikeen punaset hiukset about vuosi sitten ja osa ett kuparinruskee kehystää kivasti mun kasvoja-olkoon tää nyt sit se kultainen keskitie :)

4. Siskon perheeseen kuuluu täälläkin muutaman kerran mainittu poitsu, joka tuntu olevan ilonen kun sai leffaseuraa-kyllä mulle kelpaa kun tenava pomppaa aamulla sänkyyn ja laittoo leffan pyöriin-ja myöhemmin päivällä käytiin "papan pihassa" vallottamassa vuoria. Harmitti kun kamera jäi sisälle niin en saanu mitään laadukkaita kuvia...

5. Tätä sunnuntailta tuntuvaa iltaa piristää hieman Jumbopussi Panttereita. Iskän kaa käytiin tsekkaan Sittarissa euron tarjouksia, matkaan tarttu vaikko mitä ruokaa keskiviikkosta kotiutumista ennakoiden. Kun vielä muistais ottaa ne sit lähtiessä mukaankin niin ois hyvä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti