28. heinäkuuta 2011

28.7.2011

Ihmisillä on mitä jännempi ennakkokäsityksiä musta. Perus on ettei kukaan usko mun tupakoivan tai juovan, mutt tässä pari päivää sit multa tultiin kysyyn miks oon kieltäytyny esiaviollisesta seksistä. Siis what? xD Ikinä en oo mitään sen suuntasta ees ajatellu... Nyt, jotta edes jotkut ennakkokäsitykset katoaa, kerron ittestäni muutaman jutun.

KYLLÄ tupakoin satunnaisesti, KYLLÄ juon alkoholia kun siihen on jokin hyvä syy, KYLLÄ olen harkinnut vakavasti huumeiden käyttöä, KYLLÄ olen myös onnistunut unohtamaan sen ajatuksen koskematta kertaakaan huumeisiin, KYLLÄ olen suunnitellut joskus itsemurhaa, KYLLÄ olen karannut, KYLLÄ olen katsonut nettipornoa, KYLLÄ olen varastellut, KYLLÄ olen seurustellut itseäni kuusi vuotta vanhemman miehen kanssa, KYLLÄ olen seurustellut myös tytön kanssa, KYLLÄ olen ryypännyt keskellä viikkoa ja mennyt seuraavana aamuna kouluun, KYLLÄ olen juossut seinää päin, KYLLÄ olen jättänyt poikakaverini tekstarilla, KYLLÄ saunon edelleen äitini kanssa, KYLLÄ olen kävellyt unissani, KYLLÄ kirjoitan joskus eroottisia tarinoita, KYLLÄ olen lintsannut koulusta, KYLLÄ olen jättänyt läksyni tekemättä, KYLLÄ olen valehdellut joskus ikäni ja KYLLÄ mieleni tekee juuri nyt Hese pirtelöä.

Jotta musta ei jäis kumminkaan noin paha kuva, kerron samaan syssyyn vielä muutaman jutun lisää.

EN ole kokeillut nuuskaa, EN ole käyttänyt huumeita, EN tykkää syödä liharuokia, EN kieltäydy esiaviolliseta seksistä, EN ole harrastanut ratsastusta, EN tykkää nukkua samassa huoneessa toisen ihmisen kanssa, EN ole omasta mielestäni hyvä kokki, EN liiemmin pidä sukujuhlista, EN välttämättä osaa sanoa aina ei, EN ole ikinä ollut kotibileissä, EN ymmärrä mikä jäkiksissä viehättää, EN ole ollut ikinä kunnon krapulassa, EN ole ikinä nähnyt elävää kyykäärmettä luonnossa, EN viihdy kotona, EN pidä hämähäkeistä, EN aja ikinä pyörällä ilman kypärää, EN ymmärrä homovastaisuutta, EN osaa olla tuhlaamatta rahojani, EN ole ikinä suudellut ketään ketä oikeasti rakastan ja EN ole valehdellut tämän postauksen aikana kertaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti