5. maaliskuuta 2015

Temptation Island vs tosielämä

"Temptation Island Suomi on äärimmäinen deittiohjelma, jossa pariskunnille annetaan tilaisuus testata, kestääkö oma parisuhde vai onko paratiisin kielletty hedelmä sittenkin houkuttelevampi. Temptation Islandilla löytyy syy joko jatkaa yhdessä tai erota lopullisesti. Neljä pariskuntaa matkustaa kolmen viikon lomalle paratiisiin luksusolosuhteisiin. Lomaa ei kuitenkaan vietetä yhdessä pariskuntana, vaan naisille seuraa pitää joukko toinen toistaa komeampia sinkkumiehiä, ja miesten seuralaisina puolestaan on joukko upeita sinkkunaisia. Tropiikin kuumankosteat päivät ja villit yöt allasbileineen sekä unelmatreffit sinkkujen kanssa panevat parisuhteet koetukselle."

Jopa kuukausien tauon jälkeen tulin tänään avanneeksi tv:n ja hetken seurasin kovasti mainostettua Temptation Island Suomea. Mielenkiintoinen idea meinas mun silmissä jo heti alkumetreillä kuolla kasaan, kun miehet blokkasivat naisiltaan deittejä ja toisinpäin. Eikö nykyaikana voisi tulla mitään realitya, missä ei olisi kilpailua saati ns.näkymättömän osapuolen päätöksistä riippuvaa jatkoa... Toinen silmiin pistävä juttu oli iltanuotiolla katsotut videokoosteet siitä miten parisuhteen toinen osapuoli oli antanut sinkkujoukon itseään vietellä. Mitä silläkin oikein haetaan takaa! Mulle ei tullut mieleen muuta kuin satuttaminen, alkoi oikein itseäkin vituttaa kun näki kuinka pariskuntien onni alkoi säröillä...

Itse elän tällä hetkellä hyvinkin intensiivisessä parisuhteessa Setämiehen kanssa, mutta paljoksi muodostuneesta läheisyydestä huolimatta meidän suhde on hyvin avoin. Kummallakin on lupa käydä ns.vieraissa, jos kokee sellaiseen tarvetta. Kumpikaan ei ole hermostu siitä, jos (lue:kun) toisella riittää kysyntää esim. baarissa. Mulle nämä asiat on täysin okei niin kauan, kun en joudu niitä todistamaan juuri esimerkiksi videodokumentointien kautta.
Mulla ei oo epäilystäkään etteikö mun ja Setämiehen suhde kestäis tuollaista koettelemusta minkä paratiisisaari tarjoaa-ja mikäli ei kestäisikään, uskoisin pystyväni ajattelemaan positiivisesti. En koe, että mun ja Setämiehen suhteessa kumpikaan olis iskeny kumpaakaan-hyvä ystävyys ajan kanssa vain muodostui luonnolliseksi parisuhteeksi. Ei siis myöskään ole mitään velvollisuutta olla toisen kanssa, jos tuntuu että jotain parempaa olisi saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti